Nieuw chalet te koop in Oostkapelle, camping In de Bongerd

Er is hard gewerkt op camping Siblu in de Bongerd. De grondwerkzaamheden zijn voltooid en er zijn 60 nieuwe kavels gerealiseerd. Er is volop keuze uit diverse modellen en mogelijkheden om te plaatsen. Twee slaapkamers of drie slaapkamers? Een veranda, terras met gazon en een schuurtje...kies zelf de stijl die past bij jouw wensen.

De Trigano Amira past hier bijvoorbeeld uitstekend. De Amira heeft een grote woonkamer met veel lichtinval en een ruime bank. Ideaal voor het hele gezin. Daarnaast zijn er 3 slaapkamers, een grote slaapkamer met ruime badkamer ensuite met toilet en 2 kleine slaapkamers. De U-vormige keuken is van alle gemakken voorzien. Verder is er een tweede badkamer en een apart toilet.

Siblu in de Bongerd past met het zwembad, de kidsclub en gezellig restaurant volledig in de vakantiepark formule van het Franse Siblu. Heb je niet de tijd om er ieder weekend en alle vakanties door te brengen, Siblu heeft voor jou de oplossing. Om de kosten van de jaarhuur te reduceren neem je deel aan het standaard of premium verhuurprogramma. Siblu verzorgt het hele traject, van boekingen tot schoonmaak.

Perfect toch? Zelf volop genieten van jouw eigen stek in het Zeeuwse en verhuren als je er zelf niet bent. Voor het aanbod binnen deze laatste ontwikkelingsfase nodigen we je graag uit voor een bezoek aan het park zelf, onze collega's ter plaatse laten graag de chalets op de showroom zien en de vrije kavels waar het chalet kan komen te staan.

De verkoopprijs van het chalet is inclusief BTW, transport, installatie, volledig meubilair, inventarispakket, houten vlonder, afwerking van de onderkant, parkeerplaats en wifi modem.
Bijkomende kosten zijn de verdere tuinaanleg en het plaatsen van een schuurtje.

Alle kenmerken

Merk-type:
Trigano Amira
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
44 m2
Indeling:
Middenkamer
Badkamers:
2
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
diverse kavels
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Camping Siblu In de Bongerd
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
3
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel