Nieuw chalet te koop op camping In de Bongerd, Oostkapelle

Er zijn nog maar enkele kavels beschikbaar voor een nieuw chalet op camping Siblu In de Bongerd in Oostkapelle. Je hebt keuze uit verschillende modellen.
Twee slaapkamers of drie slaapkamers? Een veranda, terras met gazon en een schuurtje...kies zelf de stijl die past bij jouw wensen.

De IRM Aventura past hier bijvoorbeeld prima. Deze Aventura met drie slaapkamers is een ruim model met een U-vormige keuken en ruime woonkamer met L-vormige bank, die door de middenkamer indeling uitkijkt op het terras. Er zijn 2 badkamers en een apart toilet.

Siblu in de Bongerd past met het zwembad, de kidsclub en gezellig restaurant volledig in de vakantiepark formule van het Franse Siblu. Heb je niet de tijd om er ieder weekend en alle vakanties door te brengen, Siblu heeft voor jou de oplossing. Om de kosten van de jaarhuur te reduceren neem je deel aan het standaard of premium verhuurprogramma. Siblu verzorgt het hele traject, van boekingen tot schoonmaak.

De verkoopprijs van het chalet is inclusief BTW, transport, installatie, volledig meubilair, inventarispakket, houten vlonder, afwerking van de onderkant, parkeerplaats en wifi modem.
Bijkomende kosten zijn de verdere tuinaanleg en het plaatsen van een schuurtje.

Alle kenmerken

Merk-type:
IRM Aventura
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
44 m2
Bouwjaar:
2021
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Middenkamer
Badkamers:
2
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Elektrische verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
JZ67
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Nee
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Camping Siblu In de Bongerd
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
3
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel