Nieuw chalet te koop op camping Grevelingenpolder, Brouwershaven

Wil je graag met het gezin veel vrije tijd doorbrengen in Zeeland en ben je op zoek naar een gezellige familiecamping zonder poespas en met veel sportieve mogelijkheden in de omgeving? Ondanks dat er geen animatie, disco of bingo wordt georganiseerd zijn er veel gezinnen die op de Grevelingenpolder al volop genieten. Voor de kleintjes is er een speeltuin op het park en de jeugd kan zich uitleven op het speelveld en de trampolines bij de ingang. Voor een plons in het Grevelingenmeer hoef je alleen maar de dijk over te gaan. 
Op Kavel 30 is plaats voor een nieuw chalet van maximaal 10.00 x 4.00 meter en daarom past het ‘Stranduus’ hier ook zo goed. Twee slaapkamers, een fijne badkamer en keuken. Geen rondzit maar plaats voor een leuk interieur dat je zelf kunt bepalen. Het chalet is nog niet geplaatst maar de foto’s geven wel een goed beeld over hoe het er uit komt te zien.
Na plaatsing wordt de onderzijde afgewerkt en compleet gemaakt met twee robuuste opstappen. De tuin en tuinhuis zijn nog prima maar hoe leuk is het om nieuwe ideeën te hebben. De kavel je eigen maken, meubelen uitzoeken voor de woonkamer, leuke accessoires...alles in orde om daarna lekker te genieten van dit mooie stekje, direct aan het Grevelingenmeer!
Wil je graag meer weten over dit chalet of een afspraak maken? Bel of stuur even een mail.

Jaarhuur & info

Camping Grevelingenpolder is geopend van 1 januari tot en met 31 december. De huur bedraagt € 3.100,-  en dat is inclusief de toeristenbelasting, kabeltelevisie en internet. De jaarhuur voor 2020 is bij de prijs inbegrepen. Verdere kosten zijn het verbruik (water, gas, elektra). Honden zijn niet toegestaan op het park. 

Brouwershaven

Dit gezellige stadje heeft een haventje middenin en een ruime haven aan de buitenkant van de stad. De camping ligt net buiten Brouwershaven, maar via de dijk wandel je in een paar minuten naar het centrum. Hier kun je heerlijk eten in een van de restaurantjes aan het water. Zeker in de zomer wordt hier van alles georganiseerd waaronder de bekende Brouwse Dag, een begrip in de omgeving.

Op de camping ruik je de zilte zeelucht, dat kan ook bijna niet anders, want het ligt echt direct aan het Grevelingenmeer, slechts gescheiden door een dijk en een paar autominuten van het Noordzeestrand. Vanaf de camping kun je heerlijke fietstochten maken door het mooie polderlandschap van Schouwen-Duiveland, of bezoek eens een van de gezellige ringdorpen die het eiland rijk is.
Natuurlijk ga je ook Zierikzee verkennen, een monumentale stad met vele mooie historische gebouwen en zijn gezellige haven. Hier kun je heerlijk mosselen eten, die net binnengebracht worden met een van de mosselboten die hier hun ligplaats hebben. De stranden zijn vanaf elk dorp op Schouwen-Duiveland makkelijk en snel te bereiken, per fiets of per auto, het kan allemaal. En is het een keer geen strandweer of wil je gewoon lekker in een zwembad zwemmen? Dan ga je gewoon naar het vakantiepark Port Greve in Den Osse.

Alle kenmerken

Merk-type:
Stranduus Premium
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
10.00 x 4.00 meter
Bouwjaar:
2020
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
30
Oppervlakte kavel ±:
150 m²
Huurindicatie kavel:
€ 3.100
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland
Park:
Grevelingenpolder
Status:
Verkocht
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond niet toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel