Nieuw chalet te koop op camping Grevelingenpolder, Brouwershaven

Wil je graag met het gezin veel vrije tijd doorbrengen in Zeeland en ben je op zoek naar een gezellige familiecamping zonder poespas en met veel sportieve mogelijkheden in de omgeving? Ondanks dat er geen animatie, disco of bingo wordt georganiseerd zijn er veel gezinnen die op de Grevelingenpolder al volop genieten. Voor de kleintjes is er een speeltuin op het park en de jeugd kan zich uitleven op het speelveld en de trampolines bij de ingang. Voor een plons in het Grevelingenmeer hoef je alleen maar de dijk over te gaan.

Op Kavel 87 is plaats voor een nieuw chalet van maximaal 10.00 x 3.70 meter en daarom past de ‘Kust’ hier ook zo goed. Twee slaapkamers, een fijne badkamer en keuken. Geen rondzit maar plaats voor een leuk interieur dat je zelf kunt bepalen. Het chalet is nog niet geplaatst maar al wel te zien op de showroom.

Na plaatsing wordt de onderzijde afgewerkt en compleet gemaakt met twee robuuste opstappen. De tuin en tuinhuis zijn nog prima maar hoe leuk is het om nieuwe ideeën te hebben. De kavel je eigen maken, meubelen uitzoeken voor de woonkamer, leuke accessoires...alles in orde om daarna lekker te genieten van dit mooie stekje, direct aan het Grevelingenmeer!

Wil je graag meer weten over dit chalet in combinatie met de kavel of een afspraak maken? Bel of stuur even een mail.

Jaarhuur & info

Camping Grevelingenpolder is geopend van 1 januari tot en met 31 december. De huur bedraagt € 3.100,-  en dat is inclusief de toeristenbelasting, kabeltelevisie en internet. De jaarhuur voor 2020 is bij de prijs inbegrepen. Verdere kosten zijn het verbruik (water, gas, elektra). Honden zijn niet toegestaan op het park.

Grevelingenpolder en Green Key, genieten van de natuur met oog voor de toekomst

Green Key is een bekend internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche. Aan dit keurmerk kun je zien dat er alles aan gedaan wordt om de druk op natuur en milieu te minimaliseren. “Grevelingenpolder” gaat daarmee net een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist. Kijk hier voor meer informatie.
 

Alle kenmerken

Merk-type:
Arcabo Kust
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
10.00 x 3.70 meter
Bouwjaar:
2020
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Gashaard
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
87
Oppervlakte kavel ±:
130 m²
Huurindicatie kavel:
€ 3.100
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland
Park:
Grevelingenpolder
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond niet toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel