Nieuw chalet te koop op camping ‘t Torentje, Burgh-Haamstede

Tijd voor vernieuwing! 
Omdat de oude stacaravan op kavel 117 toe was aan vervanging wordt in 2022 een nieuw chalet geplaatst. Dit complete Arcabo chalet heeft twee slaapkamers met verrassend veel kastruimte, een mooie badkamer en een luxe keuken compleet met combimagnetron en vaatwasser. Het chalet wordt verwarmd door centrale verwarming, wat een comfort.

De gezellige woonkamer maakt het compleet, het interieur heeft mooie neutrale kleuren. Je hoeft hier alleen nog maar de meubelen te plaatsen en het naar je eigen smaak in te richten. Het chalet wordt half verdiept geplaatst, dat staat mooi en aan één traptrede heb je genoeg. De verkoopprijs is een optelsom van het chalet, plaatsen, aansluiten, gaskeuring en het afwerken van de onderzijde.
 
Dus ben je op zoek naar een nieuw chalet op een gezellige en rustige camping met het strand op korte afstand? Maak een afspraak met de stacaravanmakelaar, we leggen graag alles uit!

Jaarhuur & info

Caravanpark ’t Torentje is geopend van eind maart tot eind oktober. De kavelhuur 2022 bedraagt €3.619,07. Dit is inclusief het voorschot van de toeristenbelasting en kabeltelevisie. Bijkomende kosten zijn het verbruik van gas, water, elektra en internet. Commerciële verhuur is zeer beperkt toegestaan en honden zijn niet welkom op de camping.

Caravanpark 't Torentje

't Torentje is een mooi, rustig en groen park even buiten het gezellige ringdorp Burgh-Haamstede met de gezelligheid die je op een camping verwacht. En ook wel belangrijk: aan de Schouwse kust, dus dichtbij het heerlijke Noordzeestrand!
't Torentje ligt aan de voet van de Zeepeduinen en naast het bosgebied van het mooie Burgh-Haamstede. Je vindt hier geen disco, maar het is er heerlijk verblijven. Kinderen doen een rondje op de fiets en vermaken zich in het speeltuintje, een camping hoeft niet groot te zijn om veel vriendjes te hebben. Voor je plezier ga je wat eten bij de Brasserie op het park of je gaat iets halen in de snackbar. Een winkel voor de dagelijkse boodschappen vind je op zo'n 500 meter afstand van het park.

Alle kenmerken

Merk-type:
Arcabo Kust M
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
10.00 x 3.70 meter
Bouwjaar:
2022
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Nee
Kavel:
117
Oppervlakte kavel ±:
136 m²
Huurindicatie kavel:
€ 3.619
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Caravanpark 't Torentje
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond niet toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel