Nieuw chalet te koop op camping ‘t Torentje, Burgh-Haamstede

Tijd voor vernieuwing! 
Omdat het oude chalet op kavel 166 toe was aan vervanging wordt hier binnenkort een nieuw chalet geplaatst. De foto dient als voorbeeld. Dit is een foto van het chalet op een andere camping.
Dit complete chalet heeft twee slaapkamers, een ruime badkamer en een moderne keuken met verrassend veel opbergruimte. Het interieur heeft mooie neutrale kleuren en in de woonkamer vind je openslaande deuren van waaruit je zo de tuin in kunt. Het geheel wordt verwarmd door een centrale verwarming, wat een comfort.
Het schuurtje en de tuin zijn nog prima in orde, hier hoeft niet veel veranderd te worden, hooguit wat aanpassingen naar eigen smaak. De genoemde prijs is een optelsom van het chalet, plaatsen, aansluiten, gaskeuring en het afwerken van de onderzijde en ook de jaarhuur 2019 is bij de prijs inbegrepen. 
Dus ben je op zoek naar een nieuw chalet op een gezellige en rustige camping, dichtbij het heerlijke Noordzeestrand?
Maak een afspraak met de stacaravanmakelaar, we leggen graag alles uit!

Jaarhuur & info

Caravanpark ‘t Torentje is geopend van eind maart eind september. De kavelhuur voor het chalet bedraagt € 3.076,87. Dit is o.a. inclusief de toeristenbelasting, kabeltelevisie en wifi. Honden zijn niet toegestaan op de camping.

Caravanpark 't Torentje

't Torentje is een mooi, rustig en groen park even buiten het gezellige ringdorp Burgh-Haamstede met de gezelligheid die je op een camping verwacht. En ook wel belangrijk: aan de Schouwse kust, dus dichtbij het heerlijke Noordzeestrand!
't Torentje ligt aan de voet van de Zeepeduinen en naast het bosgebied van het mooie Burgh-Haamstede. Je vindt hier geen disco, maar het is er heerlijk verblijven. Kinderen doen een rondje op de fiets en vermaken zich in het speeltuintje, een camping hoeft niet groot te zijn om veel vriendjes te hebben. Voor je plezier ga je wat eten bij de Brasserie op het park of je gaat iets halen in de snackbar. Een winkel voor de dagelijkse boodschappen vind je op zo'n 500 meter afstand van het park.
 

Alle kenmerken

Merk-type:
Lodge
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
10.00 x 3.70 meter
Bouwjaar:
2019
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Nee
Kavel:
166
Huurindicatie kavel:
€ 3.077
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Goed
Regio:
Zeeland
Park:
Caravanpark 't Torentje
Status:
Verkocht
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond niet toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel