Nieuw chalet te koop in Wissenkerke, Zeeland

Tot voor kort lag er een hele berg met zand voor de deur van dit moderne Kraaikamp chalet, maar er is heel wat werk verzet en dat het een hele fijne plek is geworden zie en merk je aan alles. Het terras is aangelegd en het gras hoeft alleen nog maar te groeien. 

Een comfortabel chalet in Zeeland met unieke uitstraling en gemaakt van hoogwaardige materialen. Wat opvalt zodra je het chalet binnenstapt is het hoge plafond, dit geeft een enorm ruimtelijk gevoel. Verder is er een mooie complete keuken met veel kastruimte, een vaatwasser en een combimagnetron. De badkamer is praktisch ingedeeld met een ruime douchecabine en in de twee slaapkamers staan goede bedden met voldoende kastruimte. 

Het tuinhuis heeft dezelfde moderne uitstraling als het chalet en is voorzien van elektra en waterafvoer voor de wasmachine en een buitenkraan. 
De tuinaanleg is “basic” met een terras, dubbele parkeerplaats en groene grasmat maar op het park zijn voorbeelden genoeg om deze plek je eigen te maken. Ga je voor een tuin in “strand stijl” met palen en diverse grassen of juist een weelderige bloementuin? En wil je als finishing touch aan het chalet nog een mooie terrasoverkapping plaatsen? Maak een afspraak dan laten we het chalet zien en informeren we je graag over de diverse mogelijkheden.

Jaarhuur en info

De jaarhuur bedraagt €4.369,-, dit is inclusief toeristenbelasting, televisie, afval- en rioolheffing en wifi. De kavelgrootte is 320 m2. Bijkomend zijn de kosten voor verbruik van gas, water en elektra. Chaletpark Wilgenoord is het gehele jaar geopend, commerciële verhuur en huisdieren zijn niet toegestaan. 

 

 

Alle kenmerken

Merk-type:
Kraaikamp Cube deluxe
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
11.50 x 4.50/4.10 meter
Bouwjaar:
2022
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Nee
Kavel:
2
Oppervlakte kavel ±:
320 m²
Huurindicatie kavel:
€ 4.369
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Chaletpark Wilgenoord
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond niet toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel