Nieuw chalet te koop in Zeeuws-Vlaanderen

Dit prachtig nieuwe Strandhuus Lodge staat op de gezellige familie camping Bonte Hoeve in Zeeuws-Vlaanderen. Het chalet heeft 2 slaapkamers en een ruime woonkamer en heel veel kastruimte. Op korte afstand van zee, strand en duinen, maar ook heel dichtbij België. De eeuwenoude stadjes Gent en Brugge zijn prachtig om te bezoeken.
 
Er is gekozen voor een maximale maat van 11.00 × 3.70 meter. Zo heb je een fijne leefruimte maar blijft er toch nog voldoende ruimte over op de kavel voor het schuurtje en een terras.
Natuurlijk is het chalet voorzien van een keuken met gasfornuis, afzuigkap en inbouw koel-vriescombinatie. Verder een ruime woonkamer, twee slaapkamers met goede bedden en een badkamer met douche, toilet en wastafel. Vanuit de kamer kun je via de openslaande deuren naar de tuin. Kortom: een prima indeling in mooie moderne kleuren.

Klaar om te kopen

Het chalet is netjes op het plekje F3 geplaatst. Heerlijk beschut en mooi op de zon. De onderzijde is netjes afgewerkt en 2 royale opstappen maken het af. De woonkamer en tuin richt je in naar eigen smaak.
Zie je jezelf hier al de weekenden doorbrengen? Rij dan eens langs de camping en maak eens een praatje met Elco, de eigenaar van het park.
Wil je zeker weten dat hij tijd voor je heeft?
Bel of mail gerust voor een afspraak!
Telefoon:  +31(0)117 - 452 270 / E-mail:  info@bontehoeve.nl

Jaarhuur & info

Camping Bonte Hoeve is het gehele jaar toegankelijk. 
De jaarlijkse huur van deze kavel voor 2020 bedraagt € 2.530,- dit is inclusief toeristenbelasting, WiFi en zelfs 12 m3 water en 225 kwh stroom (16A).
Huisdieren zijn toegestaan op de camping, met een max van 2 honden.

Camping Bonte Hoeve

Camping de Bonte Hoeve is een prachtig park, heerlijk gelegen in het mooie Zeeuws-Vlaanderen. Gelukkig niet gelijk op de drukste locatie, maar net iets rustiger. Een heerlijk sfeertje dus. De drukte opzoeken doe je zelf, rustig recreëren is een mooie basis.
Zeeuws-Vlaanderen is een prachtig stukje Nederland, vlakbij Cadzand of Knokke. Maar op de fiets zit je zo in België, een heel andere omgeving.
En wil je gaan shoppen? Ga dan eens op zondag naar Sluis.

 

Alle kenmerken

Merk-type:
Strandhuus Lodge
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
11.00 x 3.70 meter
Bouwjaar:
2019
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
F3
Oppervlakte kavel ±:
175 m²
Huurindicatie kavel:
€ 2.285
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Regio:
Zeeland
Park:
Camping Bonte Hoeve
Status:
Verkocht
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel