Nieuw en luxe chalet te koop op Schouwen-Duiveland

De mooie grijze variant van het rode Arcabo chalet de Blof, staat in productie en wordt ook in het voorjaar van 2020 geplaatst op camping “In de Appelwei”. Deze rustig gelegen camping is te vinden in de Kop van Schouwen, in Burgh-Haamstede. Op loopafstand van het grootste Zeeuwse bos en de Noordzeestranden
Het chalet en het bijpassend tuinhuis zijn gebouwd in een Scandinavische stijl met de typische kleuren. De kleuren en materialen van het interieur zijn perfect op elkaar afgestemd. 

Het chalet heeft twee slaapkamers met voldoende kastruimte. Door de grote ramen aan de voorzijde en de schuifdeuren naar de tuin heb je optimaal profijt van het daglicht. De keuken is voorzien van een grote koel-vriescombinatie, magnetron, gasfornuis met afzuigkap en een afwasmachine. De mooi betegelde badkamer heeft een ruime douche, een wastafel met meubel en een toilet.
In de Appelwei... waar je niks moet en lekker kan genieten van jouw eigen plekje op Schouwen-Duiveland!
De jaarhuur voor 2020 is bij de verkoopprijs inbegrepen.

Jaarhuur & info

Camping “In de Appelwei” is het hele jaar geopend. De jaarhuur bedraagt € 3.978,-, dit is inclusief de toeristenbelasting. Bijkomende kosten zijn het verbruik van water, gas en elektra. Honden zijn niet toegestaan.

Klimheld in Zeeland

Naast het genieten van de rust is een sportief uitje met de familie natuurlijk ook een must! Op korte afstand van de camping vind je Klimbos de Zeeuwse Helden. Hoog boven de grond van boom tot boom met tokkelbanen, touwladders, wiebelbruggen en vele andere klimonderdelen. Er zijn zes verschillende uitdagende parcoursen in het klimbos. Het is een leuke actieve beleving van de natuur voor jong en (sportief) oud.
 

Alle kenmerken

Merk-type:
Arcabo Bløf
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
11.00 x 4.00 meter
Bouwjaar:
2020
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
24
Oppervlakte kavel ±:
300 m²
Huurindicatie kavel:
€ 3.978
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Digitenne
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland
Park:
In de Appelwei
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond niet toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel