Nieuw en zeer ruim chalet te koop in Stellendam, Zuid-Holland

Vernoemd naar de prachtige en robuuste molen van Stellendam is model ‘Korenlust’ het pronkstuk van dit project. Door de ruime kavel hebben we de kans om een geschakeld chalet te plaatsen van maximaal 70 m2. Binnen deze vele vierkante meters is alles mogelijk, laat je inspireren door de foto’s en bedenk zo jouw eigen, ideale indeling. Bedenken jullie de wensen, wij hebben de vakkennis om er een prachtig chalet van te maken.
Om het plaatje compleet te maken bedenk je met de hovenier een tuinplan. Creëer je eigen oase van rust en leuke terrasjes zodat je ieder moment van de dag van de zon kan genieten. Deze kosten van tuin en tuinhuis zijn nog niet meegenomen in deze verkoopprijs.
Mocht je vragen hebben? Bel of mail gerust naar de stacaravanmakelaar.

Jaarhuur & info

Landschapscamping de Vlugtheuvel is een goed verzorgde, gastvrije familiecamping waar rust en ruimte centraal staat. De camping is geopend van 15 maart tot 1 november. De gereserveerde kavel voor model ‘Korenlust’ heeft een afmeting van 350 m2 en de huur bedraagt € 3.500,00. Dit is exclusief toeristenbelasting en verbruik van gas, water en elektriciteit. Huisdieren zijn toegestaan op de camping, commerciële verhuur niet.

Omgeving

Na de bouw van de Haringvlietsluizen zijn er twee natuurgebieden ontstaan. Veel te kijken, veel te zien is er hier zeker, de vogelobservatiehut het Kiekgat geeft een goede inkijk in het gelijknamige natuurgebied. Ook in de poelen en rietvelden van Scheelhoek is het een vogelleven van belang. Het hele jaar door zijn de steltlopers, ganzen, lepelaar, pijlstaart en watersnip er in hun element.

Alle kenmerken

Merk-type:
Arcabo Korenlust
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
11.00 x 6.10 meter
Bouwjaar:
2021
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Nee
Kavel:
27
Oppervlakte kavel ±:
350 m²
Huurindicatie kavel:
€ 3.500
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Digitenne
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Landschapscamping de Vlugtheuvel
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel