Nieuwe Arcabo chalets geplaatst op loopafstand van het strand, Schouwen-Duiveland

Op Chaletpark Alles Wisselt, in het dorpje Ellemeet en op loopafstand van de Noordzee zijn twee op maat gebouwde Arcabo chalets geplaatst. Door samenwerking met Zeeuwse Chalets en de specialisten op het gebied van plaatsing en tuininrichting is het een prachtig totaalplaatje geworden waardoor het op korte termijn al mogelijk is om te gaan genieten van jouw eigen stukje Zeeland.

De  'Zeeuwse Hoeve' op kavel 13 heeft een afmeting van 10.60 x 4.00 meter met een losse berging in dezelfde stijl. Door de standaardindeling komt het chalet goed tot zijn recht, iedere centimeter is optimaal benut. Er zijn twee slaapkamers, de badkamer heeft een ruime douchecabine, badkamermeubel met wastafel en toilet. De luxe keuken is voorzien van combimagnetron, vaatwasser en koelkast. De woonkamer is ruim genoeg voor een fijne zithoek en eethoek. De raampartij aan de voorkant in combinatie met de zwarte delen, het rode pannendak en de zandloper-luiken geven het chalet een authentieke sfeer. 

De uitstraling van het parkje Alles Wisselt staat, en wordt alleen maar mooier. Het is een eenheid en toch heeft ieder chalet zijn eigen afmeting, indeling en interieur. Dit geldt ook voor de inrichting van de tuinen, modern met weinig groen of een weelderige bloementuin...alle stijlen kom je hier wel tegen.
Lopen naar het strand, op de fiets naar de dorpen in de omgeving, gewoon genieten van alles wat Schouwen-Duiveland te bieden heeft.
Maak gerust een afspraak, we maken graag de tijd vrij om jullie goed te informeren over het chalet en het park.

Kavelhuur & info

Chaletpark Alles Wisselt is het gehele jaar geopend. Kavel 13 heeft een afmeting van 129 m2 en de huurprijs voor 2022 is €2.762,-. De huur is inclusief de toeristenbelasting, digitale televisie en internet. Bijkomende kosten zijn het verbruik van gas, water en elektriciteit. Honden en commerciële verhuur zijn niet toegestaan op het park.

Alle kenmerken

Merk-type:
Arcabo
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
10.60 X 4.00 meter
Bouwjaar:
2021
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Nee
Kavel:
13
Oppervlakte kavel ±:
129 m²
Huurindicatie kavel:
€ 2.765
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Alles Wisselt Ellemeet
Status:
Verkocht
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond niet toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel