Nieuwe Arcabo chalets geplaatst op loopafstand van het strand, Schouwen-Duiveland

Op Chaletpark Alles Wisselt, in het dorpje Ellemeet en op loopafstand van de Noordzee zijn twee op maat gebouwde chalets geplaatst van chaletbouwer Arcabo.
Door samenwerking met de specialisten op het gebied van plaatsing en tuininrichting is het een prachtig totaalplaatje geworden waardoor het op korte termijn al mogelijk is om te gaan genieten van jouw eigen stukje Zeeland. 

De 'Zeeuwse Hoeve' op kavel 85 heeft een afmeting van 10.60 x 4.00 meter. Zo heb je een fijne leefruimte maar blijft er toch nog voldoende ruimte over op de kavel voor de losse berging in dezelfde stijl en het terras.  
Door de standaardindeling komt het chalet goed tot zijn recht, iedere centimeter is optimaal benut. Er zijn twee slaapkamers, de badkamer heeft een ruime douchecabine, badkamermeubel met wastafel en toilet. De luxe keuken is voorzien combimagnetron, vaatwasser en koelkast. De woonkamer is ruim genoeg en qua meubelen helemaal naar eigen wens in te richten. De raampartij aan de voorkant in combinatie met de zwarte delen, het rode pannendak en de zandloper-luiken geven het chalet een authentieke sfeer. 

De uitstraling van het parkje Alles Wisselt staat, en wordt alleen maar mooier. Het is een eenheid en toch heeft ieder chalet heeft zijn eigen afmeting, indeling en interieur. Dit geldt ook voor de inrichting van de tuinen, modern met weinig groen of een weelderige bloementuin...alle stijlen kom je hier wel tegen.

Lopen naar het strand, op de fiets naar de dorpen in de omgeving, gewoon genieten van alles wat Schouwen-Duiveland te bieden heeft.
Maak gerust een afspraak, we maken graag de tijd vrij om jullie goed te informeren over het chalet en het park.

Kavelhuur & info

Chaletpark Alles Wisselt is het gehele jaar geopend. Kavel 85 heeft een afmeting van 139 m2 en de huurprijs voor 2021 is €2.856,-.  De huur is inclusief de toeristenbelasting, digitale televisie en internet. Bijkomende kosten zijn het verbruik van gas, water en elektriciteit. Honden en commerciële verhuur zijn niet toegestaan op het park.

Alle kenmerken

Merk-type:
Arcabo
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
10.60 x 4.00 meter
Bouwjaar:
2021
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Nee
Kavel:
85
Oppervlakte kavel ±:
139 m²
Huurindicatie kavel:
€ 2.856
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Alles Wisselt Ellemeet
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond niet toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel