Nieuwe chalets te koop fase 4, Siblu in de Bongerd

Siblu in de Bongerd is gestart met de laatste ontwikkelingsfase, deze zal bestaan uit 60 ruime kavels waaruit u zelf kunt kiezen en bepaald welk chalet hier geplaatst wordt.
Kiest u vóór 21-12-2021 voor een chalet uit voorraad op één van de nieuwe kavels, dan geniet u van de vele eindejaarskortingen!

In deze laatste ontwikkelingsfase is er weer volop keuze uit diverse modellen en mogelijkheden. Twee slaapkamers of drie slaapkamers? Een veranda, terras met gazon en een schuurtje...Kies zelf de stijl die past bij uw wensen.
Om de kosten van de jaarhuur te reduceren neemt u deel aan het standaard of premium verhuurprogramma. Siblu verzorgt het hele traject, van boekingen tot schoonmaak.
Perfect toch? Zelf volop genieten van uw eigen stek in het Zeeuwse en verhuren als u er zelf niet bent, het behoort allemaal tot de mogelijkheden die Siblu in de Bongerd te bieden heeft.

Voor het aanbod binnen deze laatste ontwikkelingsfase nodigen we u graag uit voor een bezoek aan het park zelf, onze collega's ter plaatse laten graag de chalets op de showroom zien en de vrije kavels waar het chalet kan komen te staan.

Omgeving

Oostkapelle is een echte familiebadplaats met gezellige terrassen en leuke boetiekjes. De stranden van Oostkapelle zijn een aanrader! Voor de kinderen staan er verschillende speeltoestellen en over de hele breedte liggen er loopvlonders. Oostkapelle grenst aan twee natuurgebieden, De Manteling en Oranjezon. De Manteling bestaat uit oude buitenplaatsen, bossen, stukken duin, lanen en slingerpaadjes en Oranjezon bestaat voornamelijk uit duingebied.

Alle kenmerken

Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Inclusief inventaris:
Nee
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Camping Siblu In de Bongerd
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel