Nieuwe IRM chalets te koop in Oostkapelle, Zeeland

Op familie camping Siblu In de Bongerd zijn mooi plekjes gecreëerd, Franse sferen maar wel aan de Zeeuwse riviera! Hier worden 15 IRM chalets geplaatst, met de keuze voor een mooi overdekte veranda en ruim tuinhuis die het plaatje compleet maken. Als je het chalet binnenstapt valt het op dat het heel modern en licht is en voorzien van alle luxe die je nodig hebt om met plezier te recreëren. 

Het chalet heeft een middenkamer indeling met een ingebouwde bedbank, een compleet uitgeruste keuken met onder andere een koel-vriescombinatie, gasfornuis en afzuigkap. De eetkamertafel heeft een ingebouwd verlengstuk, wat ruimte bespaart maar heel praktisch is met meerdere personen. De twee of drie slaapkamers met fijne bedden zijn uitstekend. De badkamer met douche, toilet en wastafel ziet er ook prachtig uit. Ook is er nog een apart toilet aanwezig. Helemaal van deze tijd is de elektrische verwarming, heerlijk comfortabel in het voor- en najaar. 

Je bent hier dicht bij de verschillende natuurgebieden en de zee, gezelligheid is er genoeg op de camping of in het dorp maar ook de rust bij je chalet is heerlijk. Dit chalet en Siblu in de Bongerd is gewoon de perfecte combinatie om je vrije tijd door te brengen.

Verhuurmogelijkheden

Naast eigen gebruik is het ook mogelijk het chalet beschikbaar te stellen voor de verhuur. Hiervoor heeft Siblu In de Bongerd verschillende verhuur programma's opgesteld waarbij alles uit handen wordt genomen, denk hierbij aan reiniging, promotie en sleuteloverdracht. 

Wil je graag meer weten over deze prachtige chalets of een afspraak maken? Bel of stuur een mail!

Alle kenmerken

Merk-type:
IRM chalet
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
11.00 x 4.00
Bouwjaar:
2021
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Middenkamer
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Elektrische verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
diverse kavels
Oppervlakte kavel ±:
180 m²
Huurindicatie kavel:
€ 6.831
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Camping Siblu In de Bongerd
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel