Nieuwe lodge te koop in Renesse

Deze prachtige lodge Michiel is nu te koop, deze variant op het mooie project Zindering heeft een luxe en robuuste uitstraling. Door de speelse vormgeving van de lodge maakt het je erg nieuwsgierig om een kijkje binnen te nemen.

In deze lodge wordt door de enorme raampartijen in het leefgedeelte echt de aandacht getrokken, hiermee is de verbinding tussen binnen en buiten groot en wordt het terras het verlengde van de woonkamer. Er is een open keuken met 4-pits gaskookplaat, combi-oven, vaatwasser en koelkast. Het model heeft 2 ruime slaapkamers en een luxe badkamer met regendouche, dubbele wastafel en een apart toilet.

De buitenbekleding van de lodge is gemaakt van Louro Gamela, dit is tropisch hardhout en vraagt niet veel onderhoud.
De lodges worden zonder inventaris verkocht, je kunt dus zelf de stoffering en inrichting bepalen. Het is ook mogelijk het aangeboden inventarispakket aan te schaffen. Hierbij kun je kiezen uit diverse varianten, bepaal dus zelf je eigen sfeer. 
De tuinaanleg kan gedaan worden door onze vaste hovenier. Liever naar eigen inzicht ontwerpen? Dat kan maar wel in de stijl van Zindering. Optioneel is er een bijpassende berging beschikbaar van ruim 9m2, deze pas perfect bij de stijl van het chalet

Verhuur

De lodges zijn uitermate geschikt voor de verhuur. Het is mogelijk de lodges door Renesse Verhuur Centrale te laten verhuren. Uiteraard kun je zelf beslissen of je zelf van de lodge wil genieten, dat wil zeggen: komen en gaan wanneer je wilt. Indien je gebruik maakt van de verhuurmogelijkheden ben je verplicht een 'passend' inventarispakket af te nemen. Passend bij je eigen stijl en daarnaast goed te onderhouden door de housekeeping. Naast de vaste items als keukengerei en beddengoed, kun je kiezen uit verschillende stijlen meubelen en accessoires. Doordat Zindering door camping De Brem wordt gerealiseerd, maak je net makkelijk gebruik van de faciliteiten van deze familiecamping
De lodges staan op royale kavels in een dusdanige positie dat je op elke plek kunt genieten van uitzicht, privacy en zon. 

Jaarhuur en info

De lodges zijn het hele jaar toegankelijk en de hond is welkom mits hij niet op de lijst van gevaarlijke honden staat. De jaarhuur voor een kavel van 210 m2 is € 4.443,12. Dit bestaat uit huur van de jaarplaats, de toeristenbelasting, gebruik van alle faciliteiten op het park zoals een verwarmd openluchtzwembad, vastrecht van nuts-aansluitingen zoals stroom, water en riolering en dergelijke en natuurlijk het onderhoud aan het park in het algemeen. Bijkomende kosten zijn het verbruik van gas, water en elektra.

Alle kenmerken

Merk-type:
Zindering Michiel
Buitenbekleding:
Hout
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
10 x 4 meter
Bouwjaar:
2020
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Middenkamer
Badkamers:
1
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Nee
Kavel:
model Michiel
Oppervlakte kavel ±:
210 m²
Huurindicatie kavel:
€ 4.443
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland
Park:
Lodge park Zindering
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel