Nieuwe stacaravan te koop op camping aan het Grevelingenmeer

‘T past precies! 
Op de Grevelingenpolder in Brouwershaven is onlangs op kavel 35 een nieuwe stacaravan geplaatst. De kavel is niet heel groot maar ligt perfect op de zon en de stacaravan type ‘Stranduus’ past hier precies.

Twee slaapkamers, een badkamer met wastafel, douche en toilet, een moderne keuken met veel kastruimte, een gasfornuis, een afzuigkap en een inbouwkoelkast. 
Vanuit de woonkamer loop je door de extra deur zo de tuin in en voor de koudere dagen is de stacaravan voorzien van een krachtige Truma kachel.
Een moderne look en prima uitgerust voor vier personen, meer heb je niet nodig om lekker te gaan genieten in Zeeland.  

De stacaravan is een spiegelbeeld model waardoor je meer zicht hebt in de tuin en het straatje. De tuin is eenvoudig ingericht met een prima schuurtje in de hoek om de nodige spullen in op te bergen.

Wil je meer weten over deze leuke combinatie van camping en stacaravan? Bel gerust of stuur een mail!

Grevelingenpolder

Caravanpark Grevelingenpolder is de camping met het mooiste vergezicht van Schouwen Duiveland. Loop de trap op en je staat aan de rand van het grootste zoutwatermeer van Europa, het Grevelingenmeer. Het historische en gezellige stadje Brouwershaven ligt op loopafstand van de camping, handig voor de boodschappen, een hapje eten of een stadswandeling en binnen 15 minuten sta je op het Noordzeestrand. Geen disco- of bingoavonden op de camping maar wel rust en ontspanning. Een mooi groen park waar je je meer dan thuis zult voelen!

Jaarhuur & info

Camping de Grevelingenpolder is geopend van 1 januari tot en met 31 december. De huur bedraagt € 2.959,60 en dat is inclusief de toeristenbelasting, kabeltelevisie en internet. Verdere kosten zijn het verbruik (water, gas, elektra). Honden zijn niet toegestaan op het park.

Alle kenmerken

Merk-type:
Stranduus
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
9.00 x 3.70 meter
Bouwjaar:
2019
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Spiegelbeeld
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Trumakachel
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
35
Oppervlakte kavel ±:
142 m²
Huurindicatie kavel:
€ 2.960
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland
Park:
Grevelingenpolder
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Stacaravan
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond niet toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel