Nieuwe stacaravan te koop op camping Sine-Cura, Burgh-Haamstede

Op deze gemoedelijke familiecamping, aan de rand van Burgh-Haamstede is onlangs deze nieuwe stacaravan geplaatst. De heerlijke tuin is met terras is al klaar. De basis is er, een fijne plek waar je nog je eigen inspiratie op los kunt laten.

De stacaravan is voorzien van alle luxe die je nodig hebt om hier heerlijke weekenden en vakanties door te brengen. In de stacaravan twee slaapkamers, de ene met een tweepersoonsbed en de andere met twee losse bedden. De keuken is modern en heeft verrassend veel kastruimte, een inbouw koelkast, een gasfornuis en een afzuigkap. Vanuit de woonkamer, met gezellige rondzit, loop je door de extra deur zo de tuin in, en in de badkamer vind je een ruime douche, een wastafel met onderkast en het toilet. De krachtige Truma kachel maakt het lekker comfortabel, tja...een mindere dag in Zeeland kan natuurlijk ook wel eens voorkomen.

Dus ben je op zoek naar een nieuwe stacaravan, vlakbij duinen en strand? Neem dan snel contact op met de stacaravanmakelaar voor een bezichtiging!

Camping Sine-Cura

Camping Sine-Cura is het best te omschrijven als groen, gemoedelijk en rustig. Vanaf de camping zie je de duinen. Het strand is dan ook maar een kilometer verderop. 
Kinderen amuseren zich in het speeltuintje, op de trampoline of op het trapveldje.
De camping is de perfecte uitvalsbasis voor een wandeling of een fietstocht, en in de directe omgeving is genoeg te beleven op zowel sportief, cultureel als historisch gebied. Wil je gezellig een terrasje pakken? Of wat meer drukte om je heen? Dat kan, de badplaats Burgh-Haamstede is naast de deur!

Jaarhuur & info

Camping Sine-Cura is geopend van half maart tot eind oktober. De kavelhuur voor de stacaravan voor 2020 bedraagt € 2.470,-. Dit is inclusief de toeristenbelasting, vastrecht elektra, waterbeheer en afvalkosten. De kavelgrootte is 145 m2. Honden zijn niet toegestaan op deze camping.
 

Alle kenmerken

Merk-type:
Stranduus
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
9.00 x 3.70 meter
Bouwjaar:
2018
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Trumakachel
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
51
Oppervlakte kavel ±:
145 m²
Huurindicatie kavel:
€ 2.420
Gasvoorziening:
Gasfles
Televisieontvangst:
Digitenne
Internet beschikbaar:
Ja
Regio:
Zeeland
Park:
Camping Sine Cura
Status:
Verkocht
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Stacaravan
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond niet toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel