Nostalgisch Hans en Grietje chalet aan het water dichtbij Kampen

Dit goed onderhouden chalet op een fleurige kavel van ca 150m2 ligt aan kanaal het Ganzendiep dat in directe verbinding staat met het IJsselmeer. Pal naast de camping een watersportvereniging en een haven om de boot neer te leggen. 
Het chalet beschikt over in totaal 2 slaapkamers. Het woon- en eetgedeelte heeft veel houten elementen voor een gezellige sfeer. Er staan 2 bankjes, een salontafel en een oude gaskachel ter decoratie, werkt niet. Een grote eettafel met daarachter een kast waarachter een 2 persoons opklapbed verstopt zit. De keuken ademt dezelfde nostalgische sfeer uit met een gasfornuis en afzuigkap, koelkast met vriesvak en grote kast naast het aanrechtblad.
De woning heeft enkel glas, maar verder goed geïsoleerd, zowel de vloer als alle wanden en dak. Een zibro kamin kachel is aanwezig, koud hebben de bewoners het al die 30 jaar niet gehad! Zij leefden buiten, de plek aan het water en een rustige camping daar was ze het om te doen.     
Deze stacaravan heeft  nagenoeg 2 identieke slaapkamers met 1 persoonsbed van 90x190. Voorzien van bovenkastjes en onder het bed schuifdeuren waarachter veel opbergruimte, 1 slaapkamer heeft 1 raam de ander 2. In de woonkamer een weggewerkt opklapbed in de kast van 160x190.
Er is een separaat toilet en voor het toilet een open nis met wastafel spiegel en kastjes en kast. Er is geen warm water, geen badkamer en geen douche, nabij wel een nieuw sanitairgebouw dat werkt met munten (zie foto’s). 
Er is TV-ontvangst mogelijk door het plaatsen van een schotel. Er is wifi via de camping, hiervoor haalt u een kaart aan de receptie. 
De tuin is prachtig aangelegd en er is een grote overdekte buiten zit. In de schuur van 3x3 heb je veel mogelijkheden voor het bergen van spullen of om bv een slaapkamer te creëren. Een kleine slaapkamer in het chalet kun je dan opofferen om een douche te maken. Een geiser ophangen en je hebt warm water. Een chalet voor de klusser (een verfje op het hout en de tegels geeft al een heel ander beeld) of voor iemand die gaat voor de plek en mogelijkheden ziet. De staat van onderhoud is prima!'

Jaarhuur en info

Het chalet staat op nr. 69 op camping “Seveningen” vlakbij hanzestad Kampen. Er zijn speelvoorzieningen voor de kinderen en een aparte recreatieruimte. Vanaf de camping fiets je in slechts vijf minuten naar de authentieke stad Kampen. Er zijn prachtige wandel- en fietsroutes vanaf de camping richting het Ganzendiep en het Kampereiland. Er zijn veel mogelijkheden voor watersportliefhebbers. Zo kun je met je jacht langs de camping afmeren in de haven www.destadserven.nl. Op de camping worden regelmatig evenementen georganiseerd voor jong en oud. 

De jaarlijkse huur- en parklasten bedragen EUR 1.800,- inclusief een voorschot water en elektra. Het park is geopend van 1 april tot 1 oktober, huisdieren zijn toegestaan mits aangelijnd. Permanente bewoning is niet toegestaan, verhuur aan mensen buiten het gezin/familie mag niet. Dit chalet wordt opgeleverd met inventaris, excl. persoonlijke spullen.

Alle kenmerken

Merk-type:
Mobiele bungalow
Buitenbekleding:
Hout
Isolatie:
Enkelglas
Afmetingen:
9x3,5m
Indruk van object:
Goed
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Elektrische verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
69
Oppervlakte kavel ±:
150 m²
Huurindicatie kavel:
€ 1.800
Gasvoorziening:
Gasfles
Televisieontvangst:
Schotel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Goed
Regio:
Oost en Midden Nederland
Park:
Seveningen camping & haven
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel