Prachtig chalet aan de Walcherse kust, Vrouwenpolder

Vanaf het de camping sta je binnen vijf minuten met je voeten in het zand van het uitgestrekte Vrouwenpolderse strand, drink je een cocktail bij een van de vele strandtenten. Of ga shoppen in een van de omliggende dorpjes met leuke boetiekjes. Klinkt als de ideale vakantie toch? En dit allemaal gewoon in Nederland! 

Chalet “Emma” is een zeer degelijk gebouwd chalet. Er is zowel buiten als binnen gebruik gemaakt van luxe materialen en heeft een goed doordachte indeling en prettige sfeer.
Het chalet heeft een fijne woonkamer, twee slaapkamers, een luxe keuken en badkamer.
De tuin is eenvoudig of misschien is onderhoudsvriendelijk wel een beter woord. In het tuinhuis is  genoeg bergruimte voor bijvoorbeeld de fietsen.

Camping de Zandput 

Vanaf familiebadplaats Vrouwenpolder rijd je via mooie polderweggetjes en dijkjes de duinen tegemoet. Het voormalige ‘waterwingebied’ is nu een oase van rust en natuurschoon. Midden in die duinen ligt familiecamping De Zandput en welke uitgang van de camping je ook kiest, het is nooit saai. Je gaat altijd het avontuur of de natuur tegemoet: het Noordzeestrand, stadjes en dorpjes op het eiland Walcheren, het Veerse meer of wandel- en fietspaden langs dijken, bossen of polderlandschappen. Gasten van Camping De Zandput hebben ook gratis toegang tot het subtropisch zwemparadijs op Roompot Beach Resort in Kamperland.

Jaarhuur & info

De Zandput is het hele jaar geopend. Naast eigen gebruik is verhuren van het chalet mogelijk, het bedrijf EEZZ verzorgt dit traject voor Roompot parken. De jaarhuur is € 3.380,- dit is inclusief de toeristenbelasting, kabeltelevisie, vastrecht energie, water en vuilafvoer.

Alle kenmerken

Merk-type:
Nettetaler Mobilhausbau
Buitenbekleding:
Hout
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
10.50 x 4.10 meter
Bouwjaar:
2013
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Elektrische verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
531
Huurindicatie kavel:
€ 3.380
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Goed
Regio:
Zeeland
Park:
Camping De Zandput
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel