Prachtig chalet midden in de natuur

Een nieuw deel van ons eiland ontdekken? Dit is Schouwen-Duiveland op z’n best. Op camping ‘t Sluitgat trek je je terug van alle drukte op ons toeristische eiland, je kunt de Oosterschelde horen als de vogels in het krekengebied niet te hard fluiten. Ouwerkerk is een klein en gezellig dorpje met een mooie dorpsring en gezellig eetcafé. Wil je wat meer keuze, fiets dan binnen 10 minuten naar Zierikzee. Deze prachtige vestingstad heeft heel veel te bieden en dankzij haar rijke historie ziet het er sprookjesachtig uit!

In dit mooie chalet bevinden zich twee slaapkamers, een ruime ouderslaapkamer met kasten en een tweede slaap- en werkkamer met een hoge kast, hier is ruimte voor een stapelbed. Via de schuifpui met grote ramen in de woonkamer stap je zo je tuin in. De woonkamer kan verder naar eigen wens ingericht worden. De keuken is voorzien van een 4-pits gasfornuis, afzuigkap en koelkast. In de badkamer is een douche, wastafel en toilet. 

Het chalet staat op dit moment nog op de showroom maar wordt na het plaatsen op de camping aangesloten, de onderzijden worden afgewerkt met gewolmaniseerd hout en voor de entrees komen brede trappen. De tuin kan naar eigen wens en indeling worden aangepast.

Benieuwd? Bel of mail ons en we laten je het chalet op de showroom en het plekje graag zien!

Jaarhuur & info

De jaarhuur bedraagt € 2.250,- dit is inclusief de toeristenbelasting en kabeltelevisie. Bijkomende kosten zijn het verbruik van gas, water, elektra en internet. Honden zijn welkom op de camping. Commerciële verhuur is niet toegestaan. 

Alle kenmerken

Merk-type:
D&P chalet
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
9.10 x 3.75 meter
Bouwjaar:
2012
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Gashaard
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
164
Oppervlakte kavel ±:
150 m²
Huurindicatie kavel:
€ 2.250
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Regio:
Zeeland
Park:
Camping 't Sluitgat
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel