Prachtig chalet midden in de natuur, Zeeland

Een nieuw deel van ons eiland ontdekken? Dit is Schouwen - Duiveland op z’n best. Op camping ‘t Sluitgat trek je je terug van alle drukte op ons toeristische eiland, je kunt de Oosterschelde horen als de vogels in het Krekengebied niet te hard fluiten. Ouwerkerk is een klein en gezellig dorpje met een mooie dorpsring en gezellig eetcafé. Wil je wat meer keuze, fiets dan binnen 10 minuten naar Zierikzee. Deze prachtige vestingstad heeft heel veel te bieden en dankzij haar rijke historie ziet het er sprookjesachtig uit!

Arcabo chalets blinken uit in comfort dus je kunt hier de charme van alle seizoenen beleven. Over de indeling is nagedacht en de ruimte is goed benut. Het chalet en het bijpassend tuinhuis zijn gebouwd in een Scandinavische stijl. De combinatie van de stoere meubelen (meubelpakket is optioneel), kleuren en materialen geeft het chalet de sfeer die past in het geheel en de luifel is een verlengstuk van het chalet. Fijn om te hebben bij slecht weer en nog fijner om onder te zitten tijdens een warme zomeravond.

Het chalet heeft twee slaapkamers met voldoende kastruimte. De ruime woonkamer is gezellig ingericht en door de grote ramen aan de voorzijde en de schuifdeuren naar de tuin heb je optimaal profijt van het daglicht. 
De keuken is voorzien van een koel vriescombinatie, combimagnetron, gasfornuis met afzuigkap en een afwasmachine. De mooi betegelde badkamer heeft een ruime inloopdouche, een wastafel met meubel en een toilet.

Het chalet staat op dit moment nog op de showroom maar wordt na het plaatsen op de camping aangesloten en wordt compleet opgeleverd met tuinaanleg en bijpassend tuinhuis. 

Ben je benieuwd geworden? Bel of mail ons en we laten je het chalet op de showroom en het plekje graag zien!

 

Jaarhuur & info

Camping 't Sluitgat is voor eigenaren het hele jaar toegankelijk, de faciliteiten zijn in de wintermaanden gesloten. De jaarhuur bedraagt €2691,- dat is inclusief de toeristenbelasting en kabeltelevisie. Bijkomende kosten zijn het verbruik van gas, water, elektra en internet. Commerciële verhuur is beperkt toegestaan en honden zijn welkom op de camping.
 

 

Alle kenmerken

Merk-type:
Arcabo Bløf
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
11.40 x 4.30
Bouwjaar:
2021
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Nee
Kavel:
30
Huurindicatie kavel:
€ 2.691
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Camping 't Sluitgat
Status:
Verkocht
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel