Prachtig chalet midden in de natuur in Zeeland te koop

Een nieuw deel van ons eiland ontdekken? Dit is Schouwen-Duiveland op z’n best. Op camping ‘t Sluitgat trek je je terug van alle drukte op ons toeristische eiland, je kunt de Oosterschelde horen als de vogels in het krekengebied niet te hard fluiten. Ouwerkerk is een klein en gezellig dorpje met een mooie dorpsring en gezellig eetcafe. Wil je wat meer keuze, fiets dan binnen 10 minuten naar Zierikzee. Deze prachtige vestingstad heeft heel veel te bieden en dankzij haar rijke historie ziet het er sprookjesachtig uit!

In dit mooie Arcabo chalet bevinden zich twee slaapkamers, een ruime ouderslaapkamer met kastenwand en een tweede slaapkamer met twee eenpersoons kajuitbedden. Door de vele ramen en het hoge plafond voelt de woonkamer erg ruim, en het barretje aan het keukenblok zorgt voor een speelse indeling. In de betegelde badkamer is een douche, wastafel en toilet. 
Het chalet staat op dit moment nog op de showroom maar wordt na het plaatsen op de camping aangesloten, de onderzijden worden afgewerkt met gewolmaniseerd hout en er worden brede trappen voor de entrees geplaatst. De tuin kan naar eigen wens en indeling worden aangelegd. 

Ben je benieuwd geworden? Bel of mail ons en we laten je het chalet op de showroom en het plekje graag zien!

Jaarhuur & info

Camping 't Sluitgat is geopend van 1 april tot en met 1 november. De jaarhuur bedraagt € 2.645,82 dat is inclusief de toeristenbelasting en kabeltelevisie. Bijkomende kosten zijn het verbruik van gas, water en elektra en internet. Honden zijn toegestaan op de camping.

Alle kenmerken

Merk-type:
Arcabo Charleston
Buitenbekleding:
Canexel
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
10.00 x 4.00 meter
Bouwjaar:
2009
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
9
Oppervlakte kavel ±:
270 m²
Huurindicatie kavel:
€ 2.646
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland
Park:
Camping 't Sluitgat
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel