Prachtig chalet te koop aan de Zeeuwse kust, Ellemeet

Dit mooie Maat L-chalet staat te koop op recreatiepark Klaverweide. Je komt binnen in de hal waar de slaapkamers, de badkamer en het toilet zich bevinden. De slaapkamers hebben naast de bedden ook voldoende kastruimte, fijn als je wat langer dan een weekendje wilt blijven. De badkamer heeft een ruime douchecabine en een wastafel met meubel. Het toilet is apart. Doordat de zeer complete keuken in een hoekopstelling staat is de living heerlijk ruim en door de schuifpui loop je zo het terras op. Hier kom je alle seizoenen, ja ook in de winter. Dit chalet is daarvoor gebouwd, hoogwaardige materialen en niet te vergeten voorzien van centrale verwarming. Erg handig is de inpandige berging die dit chalet heeft. Hier kun je gemakkelijk de fietsen stallen, dat hoort hier, heerlijke fietstochten maken langs het Grevelingenmeer...kortom genieten met een hoofdletter ‘G’!

Jaarhuur & info

Recreatiepark Klaverweide is het hele jaar geopend. De huur van de kavel bedraagt € 3.908,10, dit is inclusief de toeristenbelasting en grofvuil bijdrage. Bijkomende kosten zijn het verbruik van gas, water en elektra en het hebben van een hond. De kavel is 199 m2 groot.

Recreatiepark Klaverweide

Recreatiepark Klaverweide is een gezellige familiecamping op een van de mooiste locaties van Schouwen-Duiveland, dichtbij het mooie Noordzeestrand en het Grevelingenmeer, en op korte afstand van de leuke badplaatsen Renesse en Burgh-Haamstede. Vanaf de camping kun je fijne fietstochtjes maken door de duinen, maar het is ook heerlijk om lekker door de polder te fietsen. In de zomermaanden worden op het park allerlei activiteiten georganiseerd, je hoeft je hier zeker niet te vervelen.

Alle kenmerken

Merk-type:
Maat L-chalet
Buitenbekleding:
Canexel
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
9.60 x 3.70 + 13.70 x 3.70 meter
Bouwjaar:
2015
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Spiegelbeeld
Badkamers:
1
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
M11
Oppervlakte kavel ±:
199 m²
Huurindicatie kavel:
€ 3.908
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland
Park:
Recreatiepark Klaverweide
Status:
Verkocht
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Geschakeld chalet
Slaapkamers:
3
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel