Prachtig chalet te koop aan de Zeeuwse kust op eigen grond

Goed om te zien dat een chalet tijdloos kan zijn. Deze Likon Kolibri staat op chaletpark Den Inkel. Door de degelijke materialen en het goede onderhoud heeft het chalet een lange levensduur.

Het chalet heeft twee ruime slaapkamers en een inpandige berging. De keuken heeft naast de nodige apparatuur veel kastruimte en de ruime living is licht door de grote raampartij en de schuifdeuren naar het terras. In de badkamer vind je een douchecabine, wastafel met onderkast en het toilet. De centrale verwarming is comfortabel in de winterperiode. De tuin is eenvoudig maar functioneel, net als de berging. 

Nieuwsgierig of je ook dat relaxte gevoel krijgt in deze prettige omgeving? Kom een dagje naar ons prachtige Zeeland en we laten je graag kennismaken met 'Den Inkel' en dit prachtige chalet.

Jaarhuur en info

Park Den Inkel is het gehele jaar geopend om te recreëren, honden zijn welkom en de commerciële verhuur wordt verzorgd door het park. Bijkomende kosten bij aankoop van de kavel en opstallen zijn overdrachtsbelasting en notaris- en gemeentelijke kosten. De jaarlijkse kosten bestaan uit de parkbijdrage, verbruik energie, gemeentelijke kosten en een abonnement voor internet en kabeltelevisie.
 

Alle kenmerken

Merk-type:
Likon Kolibri
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
10.00 x 6.00 meter
Bouwjaar:
2000
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
207
Oppervlakte kavel ±:
263 m²
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Camping Den Inkel
Status:
Verkocht
Kosten koper:
k.k
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Koopkavel