Prachtig chalet te koop aan voet Brouwersdam

Op ongeveer 800 meter van het Noordzeestrand, op het park ‘Alles Wisselt’, verscholen in het groen, staat dit fraaie chalet. 

Deze Hoeve Valk heeft een fijne indeling en is van alle gemakken voorzien. Met twee slaapkamers, een badkamer met ruime douchecabine, wastafel en toilet, een praktische keuken, een gezellige woonkamer met openslaande deuren naar het terras en een krachtige gashaard voor de verwarming, is het een heerlijke plek om je vrije tijd door te brengen en lekker tot rust te komen. 

De ruime tuin is lekker beschut en is speels aangelegd. Niet teveel onderhoud, hier kom je toch vooral om te genieten! Verder staat er op de kavel een schuurtje in dezelfde stijl als het chalet en er is plaats om je auto te parkeren. 

Kavelhuur & info

De kavel heeft een afmeting van 215 m2.
De huurprijs voor 2019 bedraagt € 3.204,68. Dit is inclusief de toeristenbelasting. Bijkomende kosten zijn het verbruik van gas, water en elektriciteit. Honden zijn niet toegestaan op het park.

Chaletpark 'Alles Wisselt'

Chaletpark 'Alles Wisselt' in het pittoreske dorp Ellemeet bestaat uit 97 mooi gerenoveerde kavels, in oppervlakte variërend tussen de 110 en 366 vierkante meter. Als rustzoeker vind je het heerlijk op dit kleine parkje. Het hele jaar door fietsen, wandelen, naar het strand gaan of iets drinken in het dorp…alles binnen een bereik van 10 minuten. 

Alle kenmerken

Merk-type:
Hoeve Valk
Buitenbekleding:
Canexel
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
10 x 4 meter
Bouwjaar:
2007
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Spiegelbeeld
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Gashaard
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
28
Oppervlakte kavel ±:
215 m²
Huurindicatie kavel:
€ 3.205
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland
Park:
Alles Wisselt Ellemeet
Status:
Verkocht
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond niet toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel