Prachtig chalet te koop, Burgh-Haamstede

Als je Burgh-Haamstede zegt, dan denk je aan het gezellige dorp, de prachtige duinovergangen en het zweefvliegveld.

Kom je vaker in de omgeving dan valt het op dat er nog veel meer te zien en te beleven valt. Je hebt echt de tijd nodig om alles te ontdekken, in één weekendje gaat dat echt niet lukken en daarom laten we graag deze mooie stek zien.
 
Bijna aan het eind van ‘laantje ‘t Einde’ zijn van twee kleine kaveltjes één ruim perceel gemaakt. Het stoere Hansson chalet is half verdiept geplaatst, dat staat mooi en aan één traptrede heb je genoeg. De verkoopprijs is een optelsom van het chalet, plaatsen, aansluiten, het afwerken van de onderzijde, mooie opstappen, router en jaarhuur 2023. Het tuinhuis en de tuinaanleg zijn ook bij de prijs inbegrepen.
 
De bedden horen bij het interieur maar het meubelpakket en accessoires zijn ter overname. Ga je liever zelf op pad om het chalet naar je eigen smaak in te richten is dat ook geen probleem.

Hoe leuk is het om plannen te maken...een eigen vakantieadres...begint het al te kriebelen? De camping is niet het hele jaar geopend maar dat is misschien ook helemaal niet nodig.Vanaf het voorjaar lekker naar Zeeland, zo vaak als je wilt. De tripjes met de fiets en de heerlijke wandeltochten zijn toch net iets leuker met mooi weer!

Een afspraak maken om dit mooie stekje te bekijken kan nu al. Even reageren op de advertentie of bellen naar 06 5393 1840, en we zien elkaar op deze leuke rustige familiecamping.

Jaarhuur & info

’t Torentje Recreatiepark is geopend van 1 maart tot 1 november. De kavelhuur 2023 bedraagt € 4.376,90. Dit is inclusief het voorschot van de toeristenbelasting, kabeltelevisie en internet. Bijkomende kosten zijn het verbruik van gas, water en elektra. Commerciële verhuur is 28 dagen toegestaan en honden zijn niet welkom op de camping.

Alle kenmerken

Merk-type:
Hansson Bosmist
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
10.50 x 4.00 meter
Bouwjaar:
2023
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Nee
Kavel:
142
Oppervlakte kavel ±:
176 m²
Huurindicatie kavel:
€ 4.377
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
't Torentje Recreatie
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond niet toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel