Prachtig chalet te koop direct gelegen aan het Veerse Meer

Wakker worden, gordijnen open en kijken over de haven van Kortgene. Het hoeft niet langer een droom te zijn want dit prachtige Vroegop chalet staat nu te koop op camping Delta Marina.

Het geheel is een voorbeeld van maatwerk met oog voor details, alles is perfect op elkaar afgestemd. Van het chalet met de bijzondere buitenbekleding en indeling, tot het inventaris en de tuininrichting aan toe. 

Of je nu op zoek bent naar een rustige stek om bij te komen van een drukke werkweek of om veel vrije tijd door te brengen, dit is een fijne plek waar je plannen kunt maken om erop uit te gaan met bijvoorbeeld de bijbehorende boot. Heerlijk varen op het Veerse meer, even aanleggen bij één van de eilandjes of naar het mooie stadje Veere. Niet alleen watersporters kunnen hun hart ophalen, ook op het vasteland is genoeg te doen. Pak de fiets of ontdek de omgeving te voet. Er zijn genoeg mooie routes die je de fraaiste plekjes laten zien!

Jaarhuur & info

Camping Delta Marina is het hele jaar geopend. De kavelhuur voor het chalet bedraagt € 4.316,-. Dit is inclusief toeristenbelasting, parkeergeld en milieuheffing. De grootte van de kavel is ongeveer 200 m2 en honden zijn welkom op de camping. De jaarhuur van de ligplaats van de bijbehorende boot is € 390,- per seizoen. 

Alle kenmerken

Merk-type:
Vroegop Red Ceder
Buitenbekleding:
Hout
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
11.00 x 4.00 meter
Bouwjaar:
2018
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
48
Oppervlakte kavel ±:
200 m²
Huurindicatie kavel:
€ 4.316
Gasvoorziening:
Gasfles
Televisieontvangst:
Digitenne
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Jachthaven camping Delta Marina
Status:
Verkocht
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
1
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel