Prachtig chalet te koop direct gelegen aan het Veerse Meer

Wakker worden, gordijnen open en kijken over de haven van Kortgene. Ben je op zoek naar een vakantieplek waar je met heel de familie ‘zorgeloos’ kunt genieten? Het hoeft niet langer een droom te zijn want dit prachtige Vroegop chalet staat nu te koop op camping Delta Marina. Recreëren op een “gewone” camping, maar in een luxe chalet dat van extra gemakken/aanpassingen is voorzien.

Het chalet heeft een standaardindeling maar wel met de extra schuifpui aan de terraszijde. De helling maakt dat het binnengaan van het chalet met een rolstoel gemakkelijk gaat. 
Door het hele chalet zijn de aanpassingen aanwezig maar niet storend als je geen “hulpmiddelen” nodig hebt. Opbergruimte is er zeker ook genoeg in de beide slaapkamers, de mooie inbouw kasten zijn afgestemd qua kleuren op de rest van het chalet.
Het hardhouten terras is een verlengstuk van de woonkamer, met dit uitzicht heb je geen grote aangelegde tuin nodig. Net als de buitenbekleding van het chalet is de schuur, die achter op het perceel staat, volledig van kunststof. Zeg nou zelf: “onderhoudsvriendelijk is wel zo prettig”. 
Wil je deze droom werkelijkheid laten worden? Maak dan snel een afspraak met de stacaravanmakelaar.

Jaarhuur & info

Camping Delta Marina is het hele jaar geopend. De kavelhuur voor het chalet bedraagt € 4.125,-. Dit is inclusief toeristenbelasting, parkeergeld en milieuheffing. De grootte van de kavel is 144 m2, honden zijn welkom op de camping en commerciële verhuur is niet toegestaan.

Delta Marina 

Camping Delta Marina is prachtig gelegen aan het Veerse Meer, op loopafstand van het dorpje Kortgene. Watersporters kunnen hier hun hart ophalen, maar ook op het vasteland is genoeg te doen. Lekker een dagje shoppen in Goes, met het pontje naar Veere, of toch liever de natuur ontdekken? Er zijn genoeg mooie routes die je de fraaiste plekjes laten zien!
 

 

Alle kenmerken

Merk-type:
Vroegop chalet
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
12.00 x 4.00
Bouwjaar:
2019
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
29
Oppervlakte kavel ±:
144 m²
Huurindicatie kavel:
€ 4.125
Gasvoorziening:
Gasfles
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Jachthaven camping Delta Marina
Status:
Verkocht
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel