Prachtig chalet te koop in Oostkapelle

Dit prachtige moderne chalet straalt een echte strandsfeer uit, als je binnenstapt heb je gelijk vakantie. Door de leuke indeling kom je binnen in het woongedeelte, waar een leuk barretje is gecreëerd in de keuken. De keuken is voorzien van een 4-pits gasfornuis, vaatwasser en combi magnetron. In de woonkamer staat een (slaap)bank en eettafel die je kunt uitschuiven.
Er zijn twee slaapkamers in het chalet, een met tweepersoonsbed en een met twee eenpersoonsbedden. De badkamer en het toilet zijn apart van elkaar.

Omgeving

Oostkapelle is een echte familiebadplaats met gezellige terrassen en leuke boetiekjes. De stranden van Oostkapelle zijn een aanrader! Voor de kinderen staan er verschillende speeltoestellen en over de hele breedte liggen er loopvlonders. Oostkapelle grenst aan twee natuurgebieden, De Manteling en Oranjezon. De Manteling bestaat uit oude buitenplaatsen, bossen, stukken duin, lanen en slingerpaadjes en Oranjezon bestaat voornamelijk uit duingebied.

Camping in de Bongerd is aangesloten bij de Franse organisatie Siblu. Ze streven naar de ultieme vakantiebeleving en zijn actief om de parken te verbeteren en te onderhouden. Honden zijn toegestaan op het park.
Het is mogelijk dit luxe chalet beschikbaar te stellen voor de verhuur. Hiervoor heeft Siblu verschillende verhuur programma's opgesteld waarbij alles uit handen wordt genomen, denk hierbij aan reiniging, promotie en sleuteloverdracht.

Alle kenmerken

Merk-type:
Trigiano Intuition luxe
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
8.30 x 3.70 meter
Bouwjaar:
2019
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Middenkamer
Badkamers:
1
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Elektrische verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
17
Oppervlakte kavel ±:
170 m²
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Nee
Regio:
Zeeland
Park:
Camping In de Bongerd
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel