Prachtig chalet te koop op camping Siblu De Oase, Renesse

Het chalet met de klinkende naam 'Eikenmeet' heeft een eigentijdse, Zeeuwse uitstraling. De luiken met zandlopermotief, gepotdekselde delen en zinken dakgoten roepen nostalgische herinneringen op aan de kleine boerderijtjes in de polders. 

Ben je op zoek naar een chalet waar het voor de hele familie fijn vertoeven is, dan is dit aanbod misschien wel de perfecte keuze. Het chalet heeft drie slaapkamers, een mooie badkamer met daarnaast nog een functionele keuken, ruime leefruimte en ook nog een aparte berging in de tuin. Al deze punten maken van Hofje JW26 een ideale vakantieplek in het mooie Zeeland.

Wil je graag meer weten over dit prachtige chalet of een afspraak maken? Bel of stuur een mail!

Jaarhuur & Info

De jaarhuur bedraagt in 2022 € 8.666,-. Dit is inclusief internet, televisie, veiligheidskeuringen en het standaard onderhoud van de kavel. Op de kavel is opstalrecht gevestigd, dat doorloopt tot december 2038. Bijkomende kosten zijn overdrachtsbelasting, notaris- en gemeentelijke kosten en het verbruik van gas, water en elektra. Bij aankoop van het chalet betaal je inschrijfgeld aan het park om het chalet zelf te gebruiken maar ook om te kunnen uitlenen of zelf te verhuren. Het is mogelijk om dan gebruik te maken van de schoonmaakservice en sleuteloverdracht via de camping. De camping is het hele jaar geopend, honden zijn op dit gedeelte van het park (nog) niet toegestaan. 
 

Alle kenmerken

Merk-type:
Zeeuws hofje Eikenmeet
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
8.50 x 4.25 / 8.08 x 4.25 meter
Bouwjaar:
2012
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
3
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
JW26
Oppervlakte kavel ±:
285 m²
Huurindicatie kavel:
€ 8.666
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Goed
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Camping Siblu De Oase
Kosten koper:
k.k
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
3
Hond toegestaan:
Hond niet toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel