Prachtig chalet te koop op camping Siblu De Oase, Renesse Zeeland

Dit nagenoeg nieuwe chalet op camping siblu de Oase is gelegen op een heel mooie kavel, op een van de nieuw aangelegde delen van het park. De camping ligt op 5 minuten fietsen van het strand, en je loopt zo het gezellige centrum van Renesse in waar je genoeg leuke terrasjes en boetiekjes kunt vinden.

Het chalet heeft drie slaapkamers, waarvan twee met twee eenpersoonsbedden en een ouderslaapkamer met voldoende kastruimte. Een ruime en speels ingedeelde woonkamer met open keuken, eethoek en zithoek en een badkamer met douche, wastafel en toilet. In de tuin staat een berging in dezelfde stijl als de prachtig veranda voor het chalet waar je heerlijk geniet van een glas wijn op een mooie zomeravond.

Dit chalet en Siblu De Oase is gewoon de perfecte combinatie om je vrije tijd door te brengen. Wil je graag meer weten over dit prachtige chalet of een afspraak maken? Bel of stuur een mail!
Het chalet is per september beschikbaar voor overname.

Jaarhuur & Info

Siblu de Oase is het hele jaar geopend. De jaarhuur bedraagt in 2022 € 6.666,-. Dit is inclusief internet, televisie, veiligheidskeuringen en het standaard onderhoud van de kavel. Bijkomende kosten zijn het verbruik van gas, water en elektra en de toeristenbelasting. Bij aankoop van het chalet betaal je inschrijfgeld om het chalet zelf te gebruiken maar ook om te kunnen uitlenen of verhuren. Het is mogelijk om het chalet zelf te verhuren of kan opgenomen worden in het standaard verhuurprogramma van de camping.

Alle kenmerken

Merk-type:
Delta Saffron
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
11.30 x 4.00 meter
Bouwjaar:
2020
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
JT15
Oppervlakte kavel ±:
180 m²
Huurindicatie kavel:
€ 6.666
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Camping Siblu De Oase
Status:
Optie
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
3
Hond toegestaan:
Hond niet toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel