Prachtig chalet te koop op landelijk park, Zeeland

Stel je voor dat je dit chalet zou kopen...

Hooguit vijftien minuten rijden met de auto (voor de geoefende fietsers een kwartiertje langer) en dan sta je op het strand, blijf je kijken naar de zeiljachten die langsvaren op het Grevelingenmeer, ga je shoppen in het leuke stadje Zierikzee, laat je de hond lekker rennen in de bossen van Schuddebeurs en...en...en… er valt zoveel te doen en te beleven op korte afstand van het mooie Arcabo chalet op hofje 9, dat je niet moet vergeten om te genieten van het fijne chalet en de ruime tuin. 

Het chalet is ruim en goed ingedeeld. De volledig betegelde badkamer is voorzien van een extra ruime douchecabine, wastafel en een hangend toilet. Er zijn twee slaapkamers met goede boxspringbedden en ingebouwde kasten. De keuken is heel compleet met veel kastruimte en een combimagnetron. Door de ramen en de schuifpui oogt de sfeervolle woonkamer ruim en licht, de kleuren van de vloer en gordijnen zijn neutraal. Wat natuurlijk niet mag ontbreken in zo'n luxe chalet is de centrale verwarming. Hoe fijn is het om te recreëren in de koudere maanden van het jaar.

Gelukkig hoeft het niet bij dagdromen te blijven, maak gewoon een afspraak om dit mooie stekje te bekijken.    

Jaarhuur & info

Park Zeelanderij is het hele jaar geopend. De jaarhuur 2024 van het hofje is €4.133,--, dit is inclusief de toeristenbelasting, kabeltelevisie en internet. Bijkomende kosten zijn het verbruik van elektra, water en gas. Honden zijn welkom op het park en verhuur is in overleg 12 weken toegestaan.

Alle kenmerken

Merk-type:
Arcabo Orlando
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
11.00 x 4.30 meter
Bouwjaar:
2018
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Nee
Kavel:
9
Oppervlakte kavel ±:
277 m²
Huurindicatie kavel:
€ 4.133
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Zeelanderij
Status:
Verkocht
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel