Prachtig chalet te koop op landelijk park, Zeeland

Stel je voor dat je dit chalet zou kopen...

Hooguit vijftien minuten rijden met de auto (voor de geoefende fietsers een kwartiertje langer) en dan sta je op het strand, blijf je kijken naar de zeiljachten die langsvaren op het Grevelingenmeer, ga je shoppen in het leuke stadje Zierikzee, laat je de hond lekker rennen in de bossen van Schuddebeurs en...en...en...er valt zoveel te doen en te beleven op korte afstand van het Sunhouse chalet op kavel 22 dat je niet moet vergeten om te genieten van het fijne chalet en het bijzonder mooie uitzicht. 

Kavel 22 ligt aan de rand van het park Zeelanderij, hier kijk je uit over de landerijen en zie je de dieren die daarbij horen. Roofvogels, hazen, fazanten en soms een enkele ree. 

Het chalet is ruim en fijn ingedeeld, voorzien van vele extra’s als centrale verwarming, een luxe keuken, horren en kastruimte in de slaapkamers en helemaal afgewerkt met mooie plafondplinten.
De kleuren van de vloer en gordijnen zijn neutraal, daardoor passen de meubelen er mooi bij.

De tuin is met een stevige omheining afgezet, fijn voor de hond of kleine kinderen. Er is ruimte genoeg rondom het chalet, de kavel is natuurlijk ook een flinke oppervlakte. Zelfs met de schuur bij het chalet is er genoeg ruimte voor de auto.

Gelukkig hoeft het niet bij dagdromen te blijven, maak een afspraak en we laten het bijzondere uitzicht vanuit de woonkamer graag zien.

Jaarhuur & info

Park Zeelanderij is het hele jaar geopend. De kavelhuur is € 3.516,73, dit is inclusief de toeristenbelasting, kabeltelevisie en internet. Bijkomende kosten zijn het verbruik van elektra, water en gas. Het chalet staat op een ruim kavel van 300 m2 en honden zijn welkom op het park.

Schouwen-Duiveland verkennen

Natuurlijk is het mooie eiland Schouwen-Duiveland bekend om de prachtige stranden aan de Noordzee, de Oosterschelde en het Grevelingenmeer waar je allerlei wateractiviteiten kunt doen. Maar wist je dat je ook heerlijk kunt fietsen over de vele mooie fietsroutes? Deze voeren je dwars over het eiland, door polders, over mooie dijkjes, door pittoreske ringdorpjes en langs de Oosterschelde, want ook hier loopt een prachtig fietspad langs. Stop eens bij restaurant de Heerenkeet, waar je op het terras geniet van de Oosterschelde en de zilte lucht.
Ook in Boswachterij de Domeinen (het grootste bos van Zeeland) kun je heerlijk fietsen. Wandelen is uiteraard ook mogelijk op Schouwen-Duiveland, er is een gebiedsdekkend wandelnetwerk aangelegd volgens het knooppunten systeem.
Een betere plaats om te genieten is er niet! 

Alle kenmerken

Merk-type:
Sunhouse
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
12 x 4 meter
Bouwjaar:
2014
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
22
Oppervlakte kavel ±:
300 m²
Huurindicatie kavel:
€ 3.517
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland
Park:
Zeelanderij
Status:
Verkocht
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel