Prachtig chalet te koop in Westkapelle, Zeeland

Ben je op zoek naar een chalet op een vakantiepark aan de Zeeuwse kust, waar de hond ook welkom is? Bekijk dan eens de foto’s van dit leuke Lacet chalet op kavel 136.

De combinatie van het chalet met veranda, de bijpassende berging en aangelegde tuin is een mooi geheel waarbij alles in verhouding is. Naast de terrasdeuren is er geen extra toegangsdeur, dat levert alleen maar extra leefruimte op. 

Ondanks de terrasoverkapping is het er licht en de hoge nok geeft een ruimtelijk gevoel, de houten details die je overal tegenkomt maken het extra sfeervol. Het chalet wordt zeer comfortabel verwarmd door centrale verwarming. Verder is er een mooie hoekkeuken met veel kastruimte, twee slaapkamers en een fijne badkamer. 

De inventaris is zeer compleet en van hoogwaardige kwaliteit. Van keukengerei, meubelen tot en met de maairobot en parasol aan toe…een sleutelklaar stekje waar je op korte termijn gebruik van kunt maken. Maak een afspraak en we laten je deze leuke combinatie graag zien.

Vakantiepark de Boomgaard

Een veelzijdig en compleet vakantiepark, zo kun je Vakantiepark de Boomgaard wel noemen. Net buiten Westkapelle, op het eiland Walcheren, biedt het voor ieder wat wils. Of je nu een fietstochtje richting de vuurtoren van Westkapelle maakt of naar het zwembad gaat. Met het strand en de natuur op een steenworp afstand zul je je hier geen moment vervelen.

Jaarhuur & info

Vakantiepark de Boomgaard is het hele jaar geopend. De jaarhuur 2023 bedraagt € 5.252,--. Dit is inclusief de toeristenbelasting en exclusief vastrecht, kabeltelevisie, internet abonnement en stroom-, water- en gasverbruik. Commerciële verhuur is beperkt toegestaan en huisdieren zijn welkom!

Alle kenmerken

Merk-type:
Lacet Dalton
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
9.80 x 4.30 meter
Bouwjaar:
2020
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
136
Oppervlakte kavel ±:
247 m²
Huurindicatie kavel:
€ 5.253
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Vakantiepark de Boomgaard
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel