Prachtig chalet te koop in Zeeland, Renesse

Een heel jaar recreëren op loop- en fietsafstand van het dorp Renesse en de stranden van Schouwen-Duiveland? Dat kan perfect in dit chalet op Siblu de Oase. Dit ‘vakantiehuisje’ is bijzonder goed geïsoleerd, heel compleet en luxe uitgerust met mooie details. Voor de inrichting, stoffering en de vloer en muren is gekozen voor natuurlijke kleuren.

Je komt binnen in de hal waar de twee ruime en identieke slaapkamers zich bevinden. Naast de bedden is er ook voldoende kastruimte, wel zo fijn als je wat langer dan een weekendje wilt blijven. De badkamer is heel functioneel met de xl wasbak, ruime douchecabine, hangend toilet en mooie afwerking. 

De landelijke moderne keuken is zeer compleet en past mooi bij de stijl van het chalet. De living is sfeervol afgewerkt met houten details in de nok en houten lamellen als raambekleding. Ook de meubelen zijn mooi op elkaar afgestemd. Hier kom je alle seizoenen, ja ook in de winter. Dit chalet is daarvoor gebouwd, hoogwaardige materialen en niet te vergeten de comfortabele centrale verwarming.

Naast de fijne tuin is de overdekte veranda, met aansluitend de berging, een groot pluspunt. Een boekje lezen of gezellig een hapje en een drankje, heerlijk genieten met mooi maar zeker ook met wat minder mooi weer. De berging is groot genoeg voor het tuingereedschap en de fietsen. Dat hoort hier, beetje klussen en heerlijke fietstochten maken over het mooie Schouwen-Duiveland. 
Kortom Genieten met een hoofdletter!

Wil je graag meer weten over dit prachtige chalet of een afspraak maken? Bel of stuur een mail!

Jaarhuur & Info

Siblu de Oase in het hele jaar geopend. Bij aankoop in 2022 bedraagt de jaarhuur 2023 € 9.313,--. Dit is inclusief veiligheidskeuringen en het standaard onderhoud van de kavel. Bijkomende kosten zijn de toeristenbelasting, internet, televisie en het verbruik van gas, water en elektra. Bij aankoop van het chalet betaal je inschrijfgeld om het chalet zelf te gebruiken maar ook om te kunnen uitlenen of zelf te verhuren. De camping is het hele jaar geopend, honden zijn toegestaan.

Alle kenmerken

Merk-type:
RLX Chalet
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
10.00 x 4.20 x 6.00 x 3.00 meter
Bouwjaar:
2018
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
JW20
Oppervlakte kavel ±:
285 m²
Huurindicatie kavel:
€ 9.313
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Camping Siblu De Oase
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel