Prachtig geschakeld chalet te koop in Renesse, Zeeland

Een heel jaar recreëren op loop- en fietsafstand van het dorp Renesse en de stranden van Schouwen-Duiveland? Dat kan perfect in chalet Zeerust. Dit 'vakantiehuisje' is bijzonder goed geïsoleerd, heel compleet en luxe uitgerust met mooie details. Dat er goed is nagedacht over die details zie je direct. Voor de inrichting, stoffering, vloer en muren is gekozen voor lichte kleuren, dit zorgt voor een extra ruimtelijk gevoel. 

Je komt binnen in de hal waar de slaapkamers, de badkamer, bergruimte en het aparte toilet zich bevinden. De slaapkamers hebben naast de bedden ook voldoende kastruimte, fijn als je wat langer dan een weekendje wilt blijven. Niets is standaard aan de badkamer met de dubbele wasbak, ruime inloopdouche en mooie afwerking. De 'werkkast' is ontworpen voor de wasmachine en de droger, en heeft toegang tot de bergzolder. Perfect voor het opbergen van bijvoorbeeld de tuinstoelkussens.

Doordat de zeer complete keuken in een breedte opstelling staat is de living heerlijk ruim, en met de schuifpui op het zuidwesten loop je zo het terras op. Hier kom je alle seizoenen, ja ook in de winter. Dit chalet is daarvoor gebouwd, hoogwaardige materialen en niet te vergeten voorzien van vloerverwarming die bediend kan worden met een app. In de tuin staat een bijpassende berging met veranda voor het tuingereedschap en de fietsen. Dat hoort hier, beetje klussen en heerlijke fietstochten maken over het mooie Schouwen-Duiveland. Kortom Genieten met een hoofdletter!

Maak snel een afspraak, deze combinatie van park, kavel en chalet is uniek.

kavelhuur & info

De jaarhuur bedraagt in 2022 €8.666,-. Dit is inclusief internet, televisie, veiligheidskeuringen en het standaard onderhoud van de kavel. Op de kavel is opstalrecht gevestigd, dat afloopt in april 2042. Bijkomende kosten zijn overdrachtsbelasting, notaris- en gemeentelijke kosten en het verbruik van gas, water en elektra. Bij aankoop van het chalet betaal je inschrijfgeld aan het park om het chalet zelf te gebruiken maar ook om te kunnen uitlenen of zelf te verhuren. Het is mogelijk om dan gebruik te maken van de schoonmaakservice en sleuteloverdracht via de camping. De camping is het hele jaar geopend, honden zijn op dit gedeelte van het park (nog) niet toegestaan. 
 

Alle kenmerken

Merk-type:
Zeerust
Buitenbekleding:
Canexel
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
7.00 x 10.00 meter
Bouwjaar:
2017
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
JW02
Oppervlakte kavel ±:
375 m²
Huurindicatie kavel:
€ 8.666
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Camping Siblu De Oase
Status:
Optie
Kosten koper:
k.k
Object type:
Geschakeld chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond niet toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel