Prachtig nieuw chalet op Camping de Stal in Drijber (Drenthe)

Dit mooie chalet (bouwjaar 2020) staat te koop op Camping de Stal, kavel 13, in Drijber in Drenthe.

In de knusse woonkamer is een 2-zitsbank met salontafel en bijzettafel aanwezig. Tegenover, aan muur, hangt de televisie. De woonkamer grenst direct aan de keuken. Een prachtige en ruime keuken met beschikking over een koelkast en kookplaat met afzuigkap. Door de vele aanwezige keukenkastjes heeft men genoeg plaats voor het opbergen van keukengerei. Verder is de keuken ruim genoeg voor een gezellige eethoek. 
In het chalet is één slaapkamer aanwezig dat slaapplaatsen biedt voor twee personen. Naast het 2-persoonsbed zijn aan de muur bijzettafeltjes bevestigd. Tegenover het bed is een kast geplaatst met de mogelijkheid tot het opbergen van diverse spullen. In het object is een badkamer met ruime douchecabine, enkele wastafel en opbergruimte aanwezig, alsook - separaat - toilet. 
TV-zenders worden ontvangen via Digitenne en ook is er Wifi aanwezig. Het hele chalet is zeer gezellig en sfeervol ingericht. Dit chalet wordt opgeleverd inclusief de huidige inventaris (exclusief persoonlijke zaken). 
Het chalet is geplaatsts in een unieke omgeving. Men heeft hier vrij uitzicht op weilanden en koeien. Verder is de tuin perfect aangelegd, het ziet er prachtig en gezellig uit en is makkelijk in onderhoud doordat het grotendeels begraasd en betegeld is. In de tuin staat tevens een mooie overkapping met daaronder plek voor een gezellig buitenterras. Het tuinhuis - dat ook deel is van de overkapping - biedt de mogelijkheid tot het opbergen van spullen (zoals bijvoorbeeld tuinmeubelen en fietsen). Deze terrasoverkapping heeft een nieuwwaarde van EUR 4.500,=. Direct vóór het terras is tevens een vlonderterras aanwezig, ook hier kan een gezellige zithoek gecreëerd worden. 

Jaarhuur en info.

Camping de Stal in Drenthe is een gezellige camping met veel verschillende, leuke familieactiviteiten. De jaarlijkse huur- en parklasten bedragen EUR 1.450,=. Het park is het hele jaar geopend en huisdieren zijn toegestaan.
Heeft dit mooie chalet uw interesse gewekt? Neem dan gerust contact met ons op! 

Alle kenmerken

Merk-type:
Mobiele bungalow
Buitenbekleding:
Hout
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
8x4 M
Bouwjaar:
2020
Indruk van object:
Uitstekend
Badkamers:
1
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Elektrische verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
13
Oppervlakte kavel ±:
225 m²
Huurindicatie kavel:
€ 1.450
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Digitenne
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Drenthe
Park:
SVR Camping de Stal
Status:
Verkocht
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
1
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel