Prachtig nieuw chalet te koop in Burgh-Haamstede

Kavel R37 is ruim waardoor de Arcabo ‘Klei’ goed tot zijn recht komt. Heerlijk op de zon gelegen dus hier pak je ieder straaltje mee. Je vrije tijd doorbrengen op camping Ginsterveld klinkt prima, er valt altijd wat te beleven en op de omgeving raak je niet snel uitgekeken. Dat geldt natuurlijk voor het hele eiland, Schouwen Duiveland staat bekend om de vele musea, sportieve activiteiten, evenementen en leuke horecagelegenheden. 

Een chalet als dit leent zich er ook voor om veel gebruik van te maken, heerlijk ruim en comfortabel met de centrale verwarming. Na plaatsing wordt de onderzijde afgewerkt en compleet gemaakt met twee robuuste opstappen. Het terras ligt er nog prima maar hoe leuk is het om plannen te maken voor de rest van de tuininrichting. Meubelen in de woonkamer, leuke accessoires...begint het al te kriebelen? 

Een afspraak maken om dit mooie stekje te bekijken kan nu al. Even reageren op de advertentie of bellen naar 06 5393 1840 en we zien elkaar op deze leuke familiecamping

Kavelhuur & info

Camping Ginsterveld is geopend van eind maart tot eind oktober.
De grootte van de kavel is 180 m2. De kavelhuur voor 2020 bedraagt € 3.700,12. Dat is inclusief de toeristenbelasting, digitale televisie en een gedeelte van het verbruik. Een internetabonnement is verkrijgbaar via de receptie. Huisdieren zijn toegestaan behalve honden.
De jaarhuur voor 2020 is bij de verkoopprijs inbegrepen.

Alle kenmerken

Merk-type:
Arcabo 'Klei'
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
10.50 x 4.00 meter
Bouwjaar:
2020
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
R37
Oppervlakte kavel ±:
180 m²
Huurindicatie kavel:
€ 3.701
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland
Park:
Camping Ginsterveld
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond niet toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel