Prachtig nieuw chalet te koop op camping De Vlugtheuvel, Stellendam

Kavel 47 ligt in een rustig hoekje verstopt, aan de rand van landschapscamping de Vlugtheuvel. Dit is werkelijk een schitterend perceel dat een prachtig chalet erop verdient. Deze kavel is ruim, goed op de zon gelegen en biedt veel privacy.
Op landschapscamping de Vlugtheuvel is het van het vroege voorjaar tot het late najaar heerlijk genieten. Spelende kinderen, een kletspraatje met de buurvrouw van de overkant, een wandeling met de hond en af en toe gras maaien.
Op landschapscamping de Vlugtheuvel lijkt de tijd altijd een beetje stil te staan. Je bent hier weg van de dagelijkse beslommeringen en verplichtingen. Een weekendje is al genoeg om weer een hoop energie op te doen!

Op de ruime kavel is genoeg plaats voor een hoogwaardig Arcabo chalet en tuinhuis in dezelfde stijl. Wat kenmerkende details aan het chalet staan vast. De foto’s zijn als inspiratie en geven een goed beeld van hoe het kan worden. Hoe leuk is het om hier je eigen sfeer nog zelf te bepalen? Wij helpen met het bouwen van jullie unieke droom-chalet. Een passende indeling; twee of drie slaapkamers, een hoekkeuken en misschien wel een inloopdouche? Het interieur; visgraat of beton look vloer, strepen of een neutraal behang? 
Na het maken van de definitieve tekening en uitkiezen van het interieur wordt het chalet gebouwd in de Arcabo fabriek. Het chalet komt dan met groot transport naar Stellendam, waar het met veel mankracht en een grote hijskraan geplaatst wordt. 

De prijs geeft een goede indicatie wat dit chalet zou gaan kosten. Het blijft maar een richtlijn, je hebt immers de regie in eigen hand. De tuinaanleg en tuinhuis zijn nog niet in de prijs meegenomen.

Jaarhuur & info

Landschapscamping “De Vlugtheuvel” is een goed verzorgde, gastvrije familiecamping waar rust en ruimte centraal staat. De camping is geopend van 15 maart tot 1 november. De gereserveerde kavel voor deze Arcabo Zilt heeft een afmeting van 350 m2 en de huur bedraagt € 3.500,00. Dit is exclusief toeristenbelasting en verbruik van gas, water en elektriciteit. Huisdieren zijn toegestaan op de camping, commerciële verhuur niet.
 

Alle kenmerken

Merk-type:
Arcabo Zilt
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
11.00 x 4.00 meter
Bouwjaar:
2021
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Nee
Kavel:
47
Oppervlakte kavel ±:
350 m²
Huurindicatie kavel:
€ 3.500
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Digitenne
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Goed
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Landschapscamping de Vlugtheuvel
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel