Prachtig nieuw chalet te koop op park Zeelanderij, Zonnemaire

Kavel 84 is gereserveerd voor het prachtige showmodel Sonnemare. Nu al te bezichtigen en te bewonderen op de showroom om na verkoop sleutelklaar opgeleverd te kunnen worden. Het chalet wordt geplaatst, onderzijde netjes afgewerkt met twee robuuste trappen en verder wordt de tuin in stijl aangelegd met een bijpassende schuur. 

De Arcabo chalets blinken uit in comfort dus je kunt hier de charme van alle seizoenen beleven. Park Zeelanderij is een landelijk park. De hofjes zijn omgeven door natuurlijke inheemse hagen en langs de wegen staan prachtige oude fruitbomen. Vanaf Zeelanderij zijn er tal van mogelijkheden om eropuit te trekken. Dicht bij het Grevelingenmeer en het Noordzeestrand, met de auto ben je er zo en op de fiets is het een heerlijk tochtje. Verder kun je bijvoorbeeld wandelen, surfen, duiken, zeilen en vogels spotten. Het biedt voor ieder wat wils. 

Zullen we binnenkort eens afspreken? Eerst oriënteren op Zeelanderij en daarna het chalet bekijken op de showroom? Misschien zijn er ook nog een aantal vragen die we kunnen beantwoorden? We zijn telefonisch of via de mail bereikbaar.

Jaarhuur & info

Park Zeelanderij is het hele jaar geopend. De kavelhuur is € 3.141,74, dit is inclusief de toeristenbelasting, kabeltelevisie en internet. Bijkomende kosten zijn de eenmalige aanschaf van het internetmodem en het verbruik van elektra, water en gas. Het chalet staat op een kavel van 249 m2 en honden zijn welkom op het park.

Schouwen-Duiveland verkennen

Natuurlijk is het mooie eiland Schouwen-Duiveland bekend om de prachtige stranden aan de Noordzee, de Oosterschelde en het Grevelingenmeer waar je allerlei wateractiviteiten kunt doen. Maar wist je dat je ook heerlijk kunt fietsen over de vele mooie fietsroutes? Deze voeren je dwars over het eiland, door polders, over mooie dijkjes, door prachtige ringdorpjes en langs de Oosterschelde want ook hier loopt een fijn fietspad langs. Stop dan eens bij restaurant de Heerenkeet waar je op het terras geniet van de zee en de zilte lucht. Maar ook in Boswachterij de Domeinen (het grootste bos van Zeeland) kun je heerlijk fietsen. Wandelen is uiteraard ook mogelijk op Schouwen-Duiveland, er is een gebiedsdekkend Wandelnetwerk aangelegd volgens het knooppuntensysteem. 
Een betere plaats om te genieten is er niet! 

 

Alle kenmerken

Merk-type:
Arcabo Sonnemare
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
13.50 x 4.30 meter
Bouwjaar:
2020
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
84
Oppervlakte kavel ±:
249 m²
Huurindicatie kavel:
€ 3.142
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland
Park:
Zeelanderij
Status:
Verkocht
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel