Prachtig nieuw chalet te koop in Scharendijke, Zeeland

Wat een plaatje dit prachtige Arcabo Black & White chalet. Voorzien van twee slaapkamers en onder het lessenaarsdak een ruime veranda. Natuurlijk heeft het chalet een mooie badkamer en een compleet ingerichte keuken met vaatwasser en combi-magnetron. Maar er is meer, zoals een regendouche en het terras van 10m2 waar je 's avonds nog heerlijk kunt genieten van een mooie zonsondergang.
Het chalet staat op camping De Strandloper. De camping ligt aan de voet van de Brouwersdam, op loopafstand van het Noordzeestrand en het Grevelingenmeer.

Scharendijke en omgeving

Scharendijke heeft een gezellige dorpskern met verschillende restaurantjes, cafés, snackbar, supermarkt en terrasjes, waar het goed toeven is op een mooie zomeravond. Vanuit de jachthaven vertrekt de rondvaartboot voor een tochtje over het Grevelingenmeer.
 
De gezellige badplaats Renesse ligt op 4 km afstand van de camping. Winkels, restaurants, terrassen, bars en discotheken zijn hier allemaal aanwezig voor onvergetelijke weekenden en vakanties. In de zomer worden in het centrum tal van activiteiten georganiseerd.
Vlakbij de camping liggen de Noordzee en het Grevelingenmeer, hier kun je zeilen, (kite) surfen, duiken, en natuurlijk zwemmen en je kunt hier bijna tot aan het water parkeren.
 
Vlakbij de camping ligt een van de meest geliefde duiklocaties van Nederland. Hier kun je duiken naar een afgezonken schip!
In de nabije omgeving zijn zeilboten, surfmateriaal en duikuitrustingen te huur. Op de receptie van camping de Strandloper vind je uitgebreide informatie hierover. 

Kavelhuur & Info

De jaarhuur voor 2019 bedraagt € 4.240,--. Dat is inclusief wifi en kabeltelevisie. De camping is geopend van eind maart tot en met eind oktober en daarbuiten in de weekenden en vakanties.
Het verbruik van water, gas en elektriciteit wordt aan het eind van het seizoen apart verrekend.
De kavel is zo'n 250 m2 groot en honden zijn welkom op de camping.

Wil je zelf eens komen kijken? Dat kan natuurlijk! Bel ons voor een afspraak!

Alle kenmerken

Merk-type:
Arcabo Black & White
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
12.50 x 4.00 meter
Bouwjaar:
2019
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
D40
Oppervlakte kavel ±:
250 m²
Huurindicatie kavel:
€ 4.240
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland
Park:
Camping De Strandloper
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel