Prachtig nieuw chalet te koop in Stellendam

Kavel 47 is de eerste kavel van een mooi project op landschapscamping de Vlugtheuvel, in totaal zullen 9 kavels een nieuwe invulling krijgen in een prachtige stijl.

Op landschapscamping de Vlugtheuvel is het van het vroege voorjaar tot het late najaar heerlijk genieten. Spelende kinderen, een kletspraatje met de buurvrouw van de overkant, een wandeling met de hond en af en toe gras maaien.
Op landschapscamping de Vlugtheuvel lijkt de tijd altijd een beetje stil te staan. Je bent hier weg van de dagelijkse beslommeringen en verplichtingen. Een weekendje is al genoeg om weer een hoop energie op te doen!

Op de ruime kavel is genoeg plaats voor een hoogwaardig Arcabo chalet en tuinhuis in dezelfde stijl. Wat kenmerkende details aan het chalet staan vast. De foto’s geven een goed beeld van hoe het kan worden, maar je eigen sfeer kun je zelf bepalen. Een passende indeling; twee of drie slaapkamers, een hoekkeuken en misschien wel een inloopdouche? Het interieur; visgraat of beton look vloer, strepen of een neutraal behang?

Na het maken van de definitieve tekening en uitkiezen van het interieur wordt het chalet gebouwd in de Arcabo fabriek. Het chalet komt dan met groot transport naar Stellendam, waar het met veel mankracht en een grote hijskraan geplaatst wordt. 

Jaarhuur & info

Landschapscamping “De Vlugtheuvel” is een goed verzorgde, gastvrije familiecamping waar rust en ruimte centraal staat. De camping is geopend van 15 maart tot 1 november. De gereserveerde kavel voor model ‘Korenaer’ heeft een afmeting van 350 m2 en de huur bedraagt € 3.500,00. Dit is exclusief toeristenbelasting en verbruik van gas, water en elektriciteit. Huisdieren zijn toegestaan op de camping, commerciële verhuur niet.

Alle kenmerken

Merk-type:
Arcabo
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
12.00 x 4.30 meter
Bouwjaar:
2020
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
47
Oppervlakte kavel ±:
350 m²
Huurindicatie kavel:
€ 3.500
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Nog niet voorbereid
Internet beschikbaar:
Ja
Regio:
Zuid-Hollandse Eilanden
Park:
Landschapscamping de Vlugtheuvel
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel