Prachtig nieuw chalet te koop in Zeeland

Op de rand van Burgh-Haamstede en het natuurgebied de Vroongronden ligt de ingang van het Gadrabos. Vernoemd naar hoeve Gadra, die er middenin ligt. De naam is een afkorting van Geluk Aanwezig Door Rijke Arbeid.

Harde werkers dus, de stichters van die duinboerderij. 
Het bos werd in 1950 aangeplant, om de hoeve heen. Witte berkenstammen, grazende shetlanders, groen gras, reeën, damherten en heideplanten. In het Gadrabos is zo veel te zien. Natuurliefhebbers noemen het ook wel het paddenstoelenbos. De basisschooljeugd van het hele eiland komt juist hierheen als het in de les over paddenstoelen gaat en er worden diverse excursies georganiseerd door Staatsbosbeheer.

Verscholen tussen al dat groen ligt het bijzondere parkje ‘De Jonge Jan’. Bijzonder door de ligging, afmetingen van de kavels en de rust die er heerst. Die rust en ruimte bepalen de sfeer, je kunt hier heerlijk onthaasten. Ben je op zoek naar die eigenschappen èn een geweldig chalet, dan kan dit de perfecte combinatie zijn.

Het luxe Arcabo chalet ‘Duinroos’ wordt nog gebouwd en zal dit voorjaar geplaatst worden. Een hele operatie want de toegangsweg is smal en de bochten lastig te nemen. Er zal een flinke kraan aan te pas komen om het chalet op zijn plek te zetten. Na plaatsing wordt de onderzijde afgewerkt, de tuin aangelegd en de bijpassende schuur geplaatst. 

Sleutelklaar opgeleverd zodat je alleen nog maar hoeft te gaan genieten. Genieten van je eigen stek maar ook van de omgeving…17 km strand, honderden hectares bos- en duingebied, beschermd natuurreservaat, de Oosterschelde of het pittoreske Burgh-Haamstede... je vindt het allemaal net buiten de slagboom van dit kleinschalige parkje. 

Bezichtiging van het parkje en alvast meer informatie over het chalet? Neem dan telefonisch contact op of stuur een mail naar info@stacaravanmakelaar.nl.

Jaarhuur & info

Parkje De Jongejan is geopend van half maart tot begin november. De hond is welkom en de kavelhuur bedraagt € 3.050,-. Dit is inclusief toeristenbelasting, vastrecht voor water en gas en reinigingsrecht. 

Alle kenmerken

Merk-type:
Duinroos
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
12.00 x 4.00 meter
Bouwjaar:
2020
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Spiegelbeeld
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Gashaard
Inclusief inventaris:
Nee
Oppervlakte kavel ±:
475 m²
Huurindicatie kavel:
€ 3.050
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Digitenne
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland
Park:
Camping De Jonge Jan
Status:
Verkocht
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel