Prachtig TOP-chalet te koop in Burgh-Haamstede, Zeeland

Dit Top chalet is niet alleen een plaatje om te zien, het staat ook nog eens in een leuk laantje op Ardoer camping Ginsterveld. 
Deze gezellige familiecamping ligt midden in de natuur aan de rand van Burgh-Haamstede, dicht bij de vuurtoren en de mooie stranden en bossen. 
Er zijn verschillende speeltuintjes, een overdekt zwembad met whirlpool en Turks stoombad en een waterspeelplaats. Heb je een keer geen zin om te koken, dan ga je lekker uit eten bij het restaurant op de camping of je haalt er een maaltijd af. Ook is er een winkeltje waar je 's morgens de lekkerste broodjes kunt halen.
Gezelligheid is er genoeg op de camping maar ook de rust op je eigen kavel. Het chalet is luxe, ruim en perfect onderhouden. Dit TOP-chalet en Ginsterveld is gewoon de perfecte combinatie om je vrije tijd door te brengen. Wil je graag meer weten over deze prachtige stek of een afspraak maken? Bel of stuur een mail!

Jaarhuur & info

Dit gedeelte van camping Ginsterveld is geopend van eind maart tot november. De jaarlijkse huur van deze kavel bedraagt € 3.533,12 dat is inclusief toeristenbelasting en een deel van het verbruik. Een abonnement voor de digitale televisie en internet kan verzorgd worden door de camping. Honden zijn niet toegestaan.

Alle kenmerken

Merk-type:
TOP Ontario
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
11.50 x 4.10/4.60 meter
Bouwjaar:
2010
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Elektrische verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
C35
Oppervlakte kavel ±:
170 m²
Huurindicatie kavel:
€ 3.533
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland
Park:
Camping Ginsterveld
Status:
Verkocht
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond niet toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel