Prachtig vakantieadres in het groen in Zeeland!

Als je Burgh-Haamstede zegt, dan denk je aan het gezellige dorp, de prachtige duinovergangen en het zweefvliegveld.
Kom je vaker in de omgeving dan valt het op dat er nog veel meer te zien en te beleven valt. Je hebt echt de tijd nodig om alles te ontdekken, in één weekendje gaat dat echt niet lukken. Daarom helpen wij je om een beetje anders te denken.

Dit mooie Arcabo chalet is nog in productie maar een goed voorbeeld kunnen we nu al laten zien op de showroom in Scharendijke. Het chalet gaat op transport naar ‘t Torentje en wordt geplaatst, gesteld en aangesloten. Daarna wordt de tuin aangelegd en kun je een tuinhuis naar eigen naar wens uitzoeken. 
Het chalet heeft twee slaapkamers compleet met bedden, een mooie badkamer en een luxe keuken met combimagnetron en vaatwasser. De gezellige woonkamer maakt het af. Je hoeft hier alleen nog maar de meubelen te plaatsen en het naar je eigen smaak in te richten. 
Vanaf volgend voorjaar lekker naar Zeeland, zo vaak als je wilt. De camping is niet het hele jaar geopend maar dat is misschien ook helemaal niet nodig. 
De tripjes met de fiets en de heerlijk wandeltochten zijn toch net iets leuker met mooi weer…

Hoe leuk is het om plannen te maken voor je eigen vakantieadres. Begint het al te kriebelen? Een afspraak maken om dit mooie stekje te bekijken kan nu al. Even reageren op de advertentie of bellen naar 06 5393 1840 en we zien elkaar op deze leuke rustige familiecamping. 

Jaarhuur & info

Caravanpark ’t Torentje is geopend van eind maart tot eind oktober. De kavelhuur 2021 bedraagt € 3.559,25. Dit is inclusief het voorschot van de toeristenbelasting en kabeltelevisie. Bijkomende kosten zijn het verbruik van gas, water, elektra en internet. Commerciële verhuur is zeer beperkt toegestaan en honden zijn niet welkom op de camping.

Alle kenmerken

Merk-type:
Arcabo Korenbloem deluxe
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
10.50 x 4.00
Bouwjaar:
2021
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
191
Oppervlakte kavel ±:
170 m²
Huurindicatie kavel:
€ 3.560
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Caravanpark 't Torentje
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond niet toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel