Prachtige nieuwe chalets te koop op Zindering aan Zee in Renesse

Zindering aan Zee is een prachtig project wat de komende jaren wordt gerealiseerd op Camping de Brem. Je kunt kiezen uit maar liefst 5 verschillende modellen, stuk voor stuk stralen de lodges luxe uit die je mag verwachten bij een project als Zindering.

Model Jacques XXL

Zodra je deze lodge binnenstapt komt de luxe en rust op je af. Bij de indeling van de lodge is rekening gehouden met de ruimtelijkheid. De lodge heeft royale zit- en slaapruimten en een luxe keuken en badkamer. De open trap geeft een extra dimensie aan de ruimte doordat de hoogte van de lodge wordt benadrukt. De lodges worden gebouwd van hoogwaardige en onderhoudsarme materialen, de buitenbekleding is gemaakt van tropisch hardhout.

In de lodge vind je een open keuken met groot werkblad, 5-pits gaskookplaat, combi-oven, vaatwasser en koelkast. Drie slaapkamers, waarvan twee op de verdieping. Op de begane grond en verdieping een badkamer met regendouche en apart toilet. Op de verdieping is nog ruimte te realiseren voor een was- en droogruimte.
De stoffering en inrichting van een lodge bepaal je zelf, ook is het mogelijk om het aangeboden inventarispakket aan te schaffen. hierbij kun je kiezen uit diverse varianten, bepaal dus zelf je eigen sfeer.
De tuinaanleg kan gedaan worden door onze vaste hovenier. Liever naar eigen inzicht? Dat kan maar wel in de stijl van Zindering. Optioneel is er een bijpassende berging beschikbaar van ruim 9 m2, deze past perfect bij de stijl van het chalet.

Verhuur

De lodges zijn uitermate geschikt voor de verhuur. Het is mogelijk de lodges door Renesse Verhuur Centrale te laten verhuren. Uiteraard kun je zelf beslissen of je zelf van de lodge wil genieten, dat wil zeggen: komen en gaan wanneer je wilt. Indien je gebruik maakt van de verhuurmogelijkheden ben je verplicht een ‘passend’ inventarispakket af te nemen. Passend bij je eigen stijl en daarnaast goed te onderhouden door de Housekeeping. Naast de vaste items als keukengerei en beddengoed kun je kiezen uit verschillende stijlen meubelen en accessoires. Doordat Zindering door Camping de Brem wordt gerealiseerd maak je net zo makkelijk gebruik van de faciliteiten van deze familiecamping. De lodges staan op royale kavels in een dusdanige positie dat je op elke plek kunt genieten van uitzicht, privacy en zon. 

Jaarhuur en info

De lodges zijn het hele jaar toegankelijk en de hond is welkom mits hij niet op de lijst van gevaarlijke honden staat. De jaarhuur voor een kavel van 210 m2 is € 4.180,- en voor een kavel van 310 m2 is dat € 5.510,-. Dit bestaat uit huur van de jaarplaats, gebruik van alle faciliteiten op het park zoals een verwarmd openluchtzwembad, vastrecht van nuts-aansluitingen zoals stroom, water en riolering en dergelijke en natuurlijk het onderhoud aan het park in het algemeen. Bijkomende kosten zijn de toeristenbelasting ad
€ 257,60 en het verbruik van gas, water en elektra.

Alle kenmerken

Merk-type:
Zindering Jacques XXL
Buitenbekleding:
Hout
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
12.20 x 4.12 meter
Bouwjaar:
2020
Indruk van object:
Uitstekend
Badkamers:
2
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
12, 13 en 14
Oppervlakte kavel ±:
210 m²
Huurindicatie kavel:
€ 4.180
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland
Park:
Lodge park Zindering
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
3
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel