Ruim chalet te koop op Schouwen-Duiveland

Zoekt u een rustig plekje in een natuurlijke omgeving op een riante kavel?
Dan moet u beslist komen kijken bij dit royaal chalet op een mooie hoekkavel op Stacaravanpark Sirjansland, gelegen op Schouwen-Duiveland in Zeeland.

Het betreft geen huurgrond. U koopt ook geen volle eigendom. U schaft een “levenslang staanrecht” in een vereniging aan. Alle eigenaren zijn lid van een coöperatieve vereniging, die lidmaatschapsrechten uitgeeft. U kunt dit beschouwen als een soort eigendom. De staanrechten met de daarop gevestigde stacaravan zijn te vervreemden. Hierdoor is de huur laag.

Het in 2013 geheel gerenoveerde chalet (opnieuw bekleedt en voorzien van nieuwe dakbedekking) heeft een ruime groene tuin met voorzien van plantenborders, bomen en struiken en een tuinhuis. Een parkeerplaats voor uw auto heeft u ook op eigen terrein bij uw verblijf.

Het chalet wordt aangeboden zonder  inventaris en is ruim van opzet met aangebouwde slaapkamer en riante badkamer. Het chalet wordt verwarmd door middel van een centrale verwarming, zodat het ook in de wintermaanden behaaglijk is in dit object.

Het chalet heeft een living met elektrische sfeerhaard, eethoek, keuken en een badkamer met douche, toilet en wastafel. Er zijn 2 slaapkamers aanwezig. Één ruime slaapkamer en één kleinere slaapkamer.

Jaarhuur & info

De camping is een geheel jaar geopend.
De kavelgrootte is ongeveer 400 m2 en de huur bedraagt ongeveer € 1.000,00. Dit is exclusief toeristenbelasting en verbruik van gas, water en elektriciteit.
Huisdieren zijn toegestaan en u kunt gebruik maken van Wifi.

Stacaravanpark Sirjansland

Stacaravanpark Sirjansland is een vriendelijke goed verzorgde gastvrije familie camping waar rust en ruimte centraal staan.  Kinderen en kleinkinderen zijn van harte welkom. De camping is centraal gelegen op Schouwen-Duiveland omgeven door natuurgebieden en viswateren gelegen op korte afstand van het Grevelingenmeer. Door een goed aangelegd fietsroutenetwerk is het prima fietsen door de polders of over de buitendijken van Schouwen-Duiveland om het eiland te ontdekken.  

Nieuwsgierig? De stacaravanmakelaar nodigt u graag uit om dit chalet te komen bezichtigen.

Alle kenmerken

Merk-type:
Excelsior
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
13.50 x 3.60 meter
Bouwjaar:
1988
Indruk van object:
Goed
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
Abeel 15
Oppervlakte kavel ±:
400 m²
Huurindicatie kavel:
€ 1.000
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Schotel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Goed
Regio:
Zeeland
Park:
Caravanpark Sirjansland
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel