Ruime stacaravan op groot kavel te Beek Gelderland

Deze ruime stacaravan beschikt over in totaal 4 kamers. De woon- en eetkamer biedt genoeg plaats voor een apart eet- en zitgedeelte. Ook is er plek voor een mooie ruime hoekbank. De stacaravan wordt verwarmd middels een cv met radiatoren en gashaard.
Er is mooi grote hoekkeuken die beschikt over een koelkast en gasstel met afzuigkap en een oven met grill.
Deze stacaravan heeft 3 slaapkamers. De ouderslaapkamer heeft een tweepersoons bed en een vaste kast met spiegel. De 2 andere slaapkamers hebben beide 2 losse bedden met vaste bovenkastjes. Op 1 van deze kamers staat nu ook de wasmachine.
De badkamer is voorzien van wastafel, douchecabine en radiator. Er is  een separaat toilet aanwezig.
Er is TV-ontvangst via de kabel en er is beschikking over eigen internet. Dit chalet wordt opgeleverd inclusief de huidige inventaris (exclusief persoonlijke zaken). 
De stacaravan heeft een mooie ligging. Het staat op een hele zonnige, rustige en beschutte plek. Men heeft hier dan ook veel privacy. De tuin is grotendeels gazon en derhalve makkelijk te onderhouden. Ook is hier plek voor één of meerdere gezellige buitenterrassen. Verder staat er een tuinhuis met de mogelijkheid tot het opbergen van diverse spullen (tuinmeubelen, fietsen, etc.). 

Jaarhuur en info

U vindt Vakantiepark De Byvanck even buiten het plaatsje Beek, aan de voet van de Montferlandse heuvels. Het Montferland gelegen in de Gelderse Achterhoek, ligt in één van de mooiste streken van Nederland en is ieder seizoen weer helemaal anders. De jaarlijkse huur- en parklasten bedragen EUR 2.750,=. Het park is het hele jaar geopend en huisdieren zijn toegestaan. Permanente bewoning is niet toegestaan.

Alle kenmerken

Merk-type:
BK Bleubird
Buitenbekleding:
Canexel
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
3,7 x 11
Bouwjaar:
2008
Indruk van object:
Goed
Badkamers:
1
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
5-7
Oppervlakte kavel ±:
300 m²
Huurindicatie kavel:
€ 2.750
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Goed
Regio:
Gelderland
Park:
Vakantiepark De Bijvanck
Status:
Optie
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Stacaravan
Slaapkamers:
3
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel