Siblu is de sleutel voor jouw vakantiechalet

Heb je niet de tijd om er ieder weekend en alle vakanties door te brengen, Siblu heeft voor jou de oplossing. Koop nu je droomchalet en maak kennis met de professionele verhuurorganisatie Siblu. 

Camping in de Bongerd past volledig in de vakantiepark formule van het Franse Siblu. Elk park heeft een zwemparadijs, diverse kidsclubs, een restaurant en een breed scala aan activiteiten en entertainmentprogramma’s. 
Met meer dan 10.000 eigenaren is Siblu de Europese marktleider qua verkoop en verhuur. 
Welk Siblu verhuurprogramma je ook kiest, Siblu draagt zorg voor de marketing, verzorgt de schoonmaak, sleutelbeheer en klantenrelaties. 
Ook is het mogelijk om je vakantiechalet zelf te verhuren, in overleg kun je gebruik maken van de diverse diensten van Siblu. Denk hierbij aan de sleuteloverdracht en de eindschoonmaak. 
Verhuur is van april tot en met oktober mogelijk, het park is hele jaar geopend.

Op camping in de Bongerd is Siblu gestart met het aanleggen van een nieuw gedeelte. Het is nu al mogelijk om een chalet te kopen en daar een passend plekje bij te kiezen. Er is keuze uit diverse modellen, in verschillende prijsklassen en groottes. 

IRM Aventura

Aventura is een groot model met drie slaapkamers en twee badkamers. De grote slaapkamer bevat een tweepersoonsbed en de andere slaapkamers bevatten aparte bedden. Daarnaast is er ook een separaat toilet. De woonkamer bevat een L-vormige bank, een eethoek en een U-keuken uitgerust met een oven en vaatwasser. Dit model is ook verkrijgbaar met twee slaapkamers. 

Omgeving

Oostkapelle is een echte familiebadplaats. De stranden van Oostkapelle zijn een aanrader! Goed onderhouden, voor de kinderen staan er verschillende speeltoestellen en over de hele breedte liggen er loopvlonders. Uiteraard zijn er voldoende prullenbakken te vinden, Oostkapelle had in 2003 zelfs het schoonste strand van Nederland! Oostkapelle grenst aan twee natuurgebieden, De Manteling en Oranjezon. De Manteling bestaat uit oude buitenplaatsen, bossen, stukken duin, lanen en slingerpaadjes en Oranjezon bestaat voornamelijk uit duingebied.

Meer informatie en brochures over het Siblu verhuurprogramma, de beschikbare kavels en uitgebreide informatie over de modellen kun je bij ons opvragen via info@stacaravanmakelaar.nl 

Alle kenmerken

Merk-type:
IRM Aventura
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
11.00 x 4.00 meter
Bouwjaar:
2020
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Middenkamer
Badkamers:
2
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Elektrische verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
diverse kavels
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland
Park:
Camping In de Bongerd
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
3
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel