Sleutelklaar chalet op chaletpark Alles Wisselt in Burgh-Haamstede

Op korte afstand van de zee, het strand en het grootste bos van Zeeland, boswachterij Westenschouwen, ligt het parkje Alles Wisselt. Hier wil je zijn als je komt voor een relaxte sfeer en kleinschaligheid. Ruime kavels met hoogwaardige chalets waar je het hele jaar door kunt recreëren.
Op kavel 5 is onlangs een nieuwbouw chalet geplaatst van het merk Arcabo. In het chalet is nagedacht over een praktische indeling en mooie sfeer met lichte kleuren.
Door samenwerking met de specialisten op het gebied van plaatsing en tuininrichting is het een prachtig totaalplaatje geworden waardoor het mogelijk is dit najaar al te genieten van jouw eigen stukje Zeeland.
Om de kavel optimaal te benutten is er gekozen voor chalet met een inpandige berging aan de korte achterzijde van het chalet. Het chalet is 4.30 meter breed, deze extra ruimte is zeker te zien in de leefruimtes. De kleurstelling aan de buitenzijde is net als de overige chalets crème met rode luiken en een staal pannendak.
Hoogwaardige materialen, centrale verwarming en een op maat aangelegde tuin maar niet de aanschafprijs van een vakantiewoning. Een luxe chalet in combinatie met zo’n omgeving dat klinkt als het perfecte vrijetijds gevoel.

Jaarhuur & info

Chaletpark Alles Wisselt is het hele jaar geopend om te recreëren en huisdieren zijn toegestaan. Kavel 5 heeft een afmeting van ongeveer 200 m2. De jaarhuur bedraagt € 4.405,- dit is inclusief de toeristenbelasting. Bijkomende kosten zijn het verbruik van gas, water en elektra.
Graag maken we de tijd vrij om je dit prachtige plekje en chalet te laten zien.

Alle kenmerken

Merk-type:
Arcabo
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
14.00 x 4.30 meter
Bouwjaar:
2020
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
5
Oppervlakte kavel ±:
200 m²
Huurindicatie kavel:
€ 4.405
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland
Park:
Alles Wisselt Burgh-Haamstede
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel