Stacaravan op ruime kavel in Ouwerkerk, Zeeland

Wil je heerlijk genieten van rust en natuur maar ook in de buurt van havenstad Zierikzee zijn? Dan is dit de perfecte plek. Deze leuke stacaravan staat op een ruime kavel in Ouwerkerk, dit dorpje is 10 minuten fietsen vanaf Zierikzee. In Zierikzee kun je winkelen en heerlijk op het terras zitten. Rondom de camping zijn verschillende stukken bos te vinden en er is ook een klein strandje. De omgeving is uitermate geschikt voor een lange wandeling of een mooie fietstocht langs de zee. 

De stacaravan heeft 2 slaapkamers, een fijne keuken, een badkamer en een apart toilet. De grote slaapkamer is ruim en de woonkamer heeft een leuke, praktische indeling. De tuin is een heerlijke plek om te relaxen, er zijn verschillende leuke zithoekjes gecreëerd. Er is altijd wel een plekje in de zon of schaduw te vinden! De berging is ideaal voor de fietsen en tuinspullen. Benieuwd naar de stacaravan op deze leuke plek? We laten het graag aan je zien! Bel of mail ons om een afspraak te maken. 

Jaarhuur en info

Camping 't Sluitgat is voor eigenaren het hele jaar toegankelijk, de faciliteiten zijn in de wintermaanden gesloten. De jaarhuur 2024 bedraagt €3.068,--, dat is inclusief de toeristenbelasting en kabeltelevisie. Bijkomende kosten zijn het verbruik van gas, water, elektra en internet. Commerciële verhuur is zeer beperkt toegestaan en honden zijn welkom op de camping.

Alle kenmerken

Merk-type:
Willerby Mistral
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
11.00 x 3.70 meter
Bouwjaar:
2018
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
140
Oppervlakte kavel ±:
195 m²
Huurindicatie kavel:
€ 3.068
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Camping 't Sluitgat
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Stacaravan
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel