Stacaravan te koop op camping De Schotsman, Zeeland

Door het grote, overdekte en beschutte hoekterras leef je snel buiten. Zodra de eerste zonnestralen komen zet je de deur open, kopje koffie en de krant erbij, dat is toch genieten. Vanaf het zitgedeelte kijk je over de groenstrook voor de stacaravan. Het veld is ruim wat goed past bij de stacaravan en de tuin.
De stacaravan is heel praktisch ingericht. Je komt binnen in de gezellige living, door de middenkamer indeling oogt het heel ruim. De ouderslaapkamer met ensuite de badkamer en het aparte toilet bevinden zich aan de linkerkant en rechts de tweede slaapkamer en de open hoekkeuken. De keuken heeft veel kast- en werkruimte. Ideaal als de familie een weekendje blijft logeren, je loopt elkaar niet snel in de weg. Een grote meerwaarde is dan ook de aanbouw die nu fungeert als derde slaapkamer.
In de schuur is plaats genoeg voor fietsen en tuingereedschap. Het vogelhuisje van familie Koolmees hangt al jaren aan de schuur en is ook bij de inventaris inbegrepen. Ze houden van een opgeruimd nest en vinden het fijn als na de winter het huisje ook een welverdiende poetsbeurt krijgt ;).

Op de camping valt veel te beleven. Tennisbanen, midgetgolf, een supermarkt en een restaurant met uitzicht op het Veerse Meer en het pittoreske stadje Veere.
De omgeving is sportief voor alle leeftijden... fietsen, wandelen of watersporten.
Lekker genieten van een geweldige stek? Dan is dit de plek waar je moet zijn, hier wil je al je vrije tijd doorbrengen.

Jaarhuur & info

Familiecamping De Schotsman is geopend van 1 januari tot en met 31 december, in de winter ben je welkom in de weekenden en in vakanties. Huisdieren zijn niet toegestaan.
De huur van de kavel bedraagt € 5.093,-. Deze prijs is o.a inclusief de toeristenbelasting, kabel tv, internet en een voorschot voor gas en elektra.
Er is een mogelijkheid om gebruik te maken van de familieregeling. Deze regeling houdt in dat tegen betaling van een vast bedrag familieleden gebruik kunnen maken van de stacaravan.

Alle kenmerken

Merk-type:
Equator
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
10.00 x 4.00 meter
Bouwjaar:
2011
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Middenkamer
Badkamers:
1
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Trumakachel
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
Schelphoek 22
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland
Park:
Camping de Schotsman
Status:
Verkocht
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Stacaravan
Slaapkamers:
3
Hond toegestaan:
Hond niet toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel